Champions League

Luis Enrique crede in remontada cu PSG: “Le putem da sase”

Sursă foto: twitter.com/ParisFanFr

FC Barcelona are nevoie de un miracol pentru a intoarce soarta calificarii in sferturile de finala contra lui Paris Saint Germain in optimile de finala din Liga Campionilor, dupa ce in tur campioana Frantei s-a impus pe teren propriu cu un categoric 4-0.

"Nu avem nimic de pierdut, dar avem totul de castigat. Daca ei ne-au putut da patru goluri si noi le putem da sase", a spus Luis Enrique intr-o conferinta de presa.

"In 95 de minute orice se poate intampla si sunt convins ca intr-un anumit moment al meciului vom fi aproape de calificare. Nu spun ca o vom face, dar vom fi aproape. Si in acel moment increderea noastra va fi la cote mari, iar a lor se va diminua", mai crede antrenorul celor de la FC Barcelona.

Optimismul in Catalunia este la cote ridicate dupa ce Barcelona le-a invins pe Sporting Gijon cu 6-1, respectiv Celta Vigo cu 5-0, rezultate care repetate cu PSG pot intoarce calificarea.

Sigur, PSG nu se compara cu cele doua adversare din La Liga, insa Nou Camp s-a dovedit o piatra de incercare pentru numeroase echipe de-a lungul istoriei.

In cele trei meciuri disputate in acest sezon de Liga Campionilor pe teren propriu Barcelona a marcat un total de 15 goluri: 

7-0 cu Celtic Glasgow

4-0 cu Manchester City

4-0 cu Borussia Monchengladbach



Luis Enrique crede in remontada cu PSG: “Le putem da sase”