Champions League

Liverpool – Real Madrid. Avancronica, echipe probabile si cote

Sursă foto: https://twitter.com/LFC/

Anfield Road gazduieste, miercuri seara, returul duelului dintre FC Liverpool si Real Madrid, o confruntare intre doua dintre cele mai titrate cluburi din fotbalul european.

Cotele oferite de FORTUNA
Liverpool – 2.01| Egal – 4.03| Real Madrid – 3.55

Real Madrid e favorita la calificarea in semifinale dupa victoria obtinuta in meciul tur, scor 3-1.

Chiar si asa, Liverpool a demonstrat de-a lungul ultimilor ani cel putin ca este o echipa capabila de rasturnari spectaculoase pe teren propriu. Barcelona poate depune marturie in acest sens!

Data de 7 mai 2019 a ramas una de referinta in istoria lui Liverpool, dupa ce “cormoranii” au intors un 0-3 in tur cu Barcelona, impunandu-se pe Anfield Road, cu 4-0.

In confruntarile cu Real Madrid cei de la Liverpool au obtinut o victorie (4-0 in 2009) si au suferit o infrangere (0-3 in 2014).

Reactiile antrenorilor

Jurgen Klopp (Liverpool): “Cand ai pierdut cu 3-1 pare ca esti deja eliminat din competitie. In realitate inseamna ca nu mai ai nimic de pierdut. Vom incerca sa ne calificam, asta e misiunea noastra si ramane de vazut daca vom obtine mai mult decat la Madrid. Nu putem sa luam rasturnarile de situatie din trecut drept etalon pentru acum, mai ales in absenta publicului. Ne vom crea din nou propria noastra atmosfera”.

Zinedine Zidane (Real Madrid): “Am venit aici sa castigam si asta vom incerca sa facem. In meciul tur si in partida cu Barcelona am avut un mare consum fizic, dar suntem obisnuiti cu un astfel de efort. Liverpool este genul de echipa care se aduna si arata caracter de fiecare data cand se vede pusa cu spatele la zid. Vom lupta pe ambele fronturi si vom incerca sa mergem pana la capat”.

Echipele probabile

Liverpool: Alisson Becker; Alexander-Arnold, Ozan Kabak, Phillips, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Jota, Mané.

Real Madrid: Courtois; Odriozola, Nacho, Éder Militão, Mendy; Kroos, Casemiro, Modrić; Asensio, Benzema, Vinícius Júnior.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Olanda, cu Bjorn Kuipers la centru.



Liverpool – Real Madrid. Avancronica, echipe probabile si cote