Champions League

Liverpool o invinge pe Paris Saint-Germain la ultima faza

Sursă foto: twitter.com/LFC

Victorie spectaculoasa obtinuta de Liverpool contra lui Paris Saint-Germain, scor 3-2, intr-un meci disputat marti seara in Grupa C a Ligii Campionilor.

Liverpool a deschis scorul prin Sturridge in minutul 30 dupa o jumatate de ora dominata autoritar de finalista editiei precedente de Champions League.

PSG a trecut pe langa egalare in minutul 34, cand Mbappe nu a ratat de putin poarta cu un sut din interiorul careului in urma unei faze fixe de la coltul terenului.

Doua minute mai tarziu Bernat a faultat in careu si Milner a transformat lovitura de la 11 metri cu un sut in forta pentru 2-0. Interesant este ca ultimele zece goluri marcate de Milner au fost toate de la punctul cu var.

PSG a revenit in meci cu cinci minute inaintea pauzei prin Meunier, jucator care a inscris cu stangul din interiorul careului. La centrarea lui Di Maria din flancul stang pentru Cavani acesta din urma se afla in offside. Chiar daca uruguayanul n-a jucat mingea, a existat intentie din partea acestuia.

Cu sapte minute inaintea finalului PSG reusea egalarea prin Mbappe dupa o recuperare in jumatatea adversa.

Liverpool a avut ultimul cuvant si a marcat golul victoriei prin Firmino in minutul 90+2 cu un sut din interiorul careului. O executie la coltul lung pe sub picioarele lui Marquinhos.

In cealalta partida a grupei Crvena Zvezda a remizat pe teren propriu, pe Maracana belgradeana, in fata lui Napoli, scor 0-0.

Etapa urmatoare se disputa meciurile: Napoli - Liverpool si PSG - Crvena Zvezda.



Liverpool o invinge pe Paris Saint-Germain la ultima faza