Champions League

Liverpool ii da lovitura de gratie lui Manchester City

Sursă foto: twitter.com/LFC

Dupa 3-0 in mansa tur a urmat o noua victorie pentru Liverpool in dubla cu Manchester City, echipa care nici in acest sezon nu reuseste sa se apropie de fazele superioare din Liga Campionilor.

“Cormoranii” s-au impus, cu 2-1, pe Etihad din Manchester intr-un meci dominat copios de City in prima repriza.

Echipa lui Pep Guardiola a deschis scorul repede, in minutul 2, prin Gabriel Jesus la o faza unde se putea dicta fault in atac la Van Dijk.

City a redus-o pe Liverpool la o echipa de aparare si ocaziile au curs una dupa alta la poarta oaspetilor. Primul sut pe poarta al “cormoranilor” a venit abia in minutul 41, pentru a avea imaginea jocului prestat de Liverpool in atac.

In acelasi minut, dar la cealalta porta, City a avut o bara la sutul lui Bernardo deviat usor de Lovren, iar un minut mai tarziu centralul spaniol Lahoz a anulat eronat un gol al lui Sane pentru o presupusa pozitie de offside.

In primul rand nu a fost offside si apoi mingea a ajuns la Sane de la Milner, jucatorul lui Liverpool!

Oxlade-Chamberlain rata cea mai mare sansa de gol pentru Liverpool la ultima actiune a primei reprizei cu sut peste poarta din interiorul careului.

Guardiola a fost eliminat la pauza pentru proteste vehemente la adresa arbitrului si a urmarit partea a doua din tribune.

Suspansul pe Etihad a luat sfarsit in minutul 56, cand Salah a restabilit egalitatea dupa o faza de contraatac care l-a avut in prim plan pe Mane.

Liverpool a dat lovitura in minutul 76 prin Firmino, jucator care a recuperat un balon in marginea careului advers si a inscris cu un sut pe jos la coltul lung.

Mai mult decat atat, Liverpool stabileste un nou record de goluri marcate intr-un sezon de Liga Campionilor pentru o echipa engleza (33).



Liverpool ii da lovitura de gratie lui Manchester City