Champions League

Liverpool castiga un meci nebun cu Salzburg. Oaspetii au revenit de la 0-3 pe Anfield!

Sursă foto: https://twitter.com/LFC/

Detinatoarea trofeului in Liga Campionilor a avut parte de un meci teribil, miercuri seara, chiar pe Anfield Road in fata celor de la Salzburg.

Liverpool a avut 3-0 in minutul 36, dar a tremurat pentru obtinerea victoriei in final.

"Cormoranii" au transat disputa, cu 4-3, dupa ce Salzburg a revenit fabulos de la 0-3 si a egalat scorul la o ora dupa primul fluier al arbitrului.

Mane a deschis scorul in minutul 9 din pasa lui Firmino, pentru ca in minutul 25 Robertson sa puna latul in sase metri la centrarea lui Alexander-Arnold de pe flancul drept.

Salah a facut 3-0 in minutul 36 cu o reluare din sase metri dupa o minge trimisa pe poarta de Firmino si respinsa in fata de portarul advers.

Salzburg a redus din diferenta cu sase minute inaintea pauzei prin Hwang Hee-Chan, acelasi jucator pasand decisiv in minutul 56 la reusita lui Minamino. Un voleu cu pamantul din interiorul careului.

Fanii lui Liverpool si-au amintit cu strangere de inima de celebrele reveniri ale favoritilor ca la o moneda intoarsa cand norvegianul Haland a adus egalarea pentru Salzburg in minutul 60.

Minamino a pasat pe jos in fata portii si Haland a pus latul cu toata poarta goala in fata.

Doar 9 minute a rezistat minunea, Salah punctand pentru 4-3 dupa un triunghi fabulos de pase reusit de "cormorani".

In pofida infrangerii, Salzburg ramane cu performanta de a fi doar a patra echipa care marcheaza trei goluri in poata lui Liverpool pe Anfield Road intr-un meci de Liga Campionilor.

Celelalte trei sunt Barcelona, Chelsea si Real Madrid. Spre deosebire de acestea, in pofida celor trei goluri Salzburg este singura care a pierdut pe Anfield.



Liverpool castiga un meci nebun cu Salzburg. Oaspetii au revenit de la 0-3 pe Anfield!