Champions League

Adversarii echipelor Steaua, CFR Cluj, FC Vaslui si Rapid din Liga Europa si Liga Campionilor

În urnele de la Nyon au intrat vineri CFR Cluj si FC Vaslui în Liga Campionilor, respectiv Steaua si speram Rapid din dubla cu MyPa în Liga Europa. Iata adversarele echipelor noastre din cupele europene.

Cele doua echipe participante în Liga Campionilor si-au aflat adversarele, misiunea Vasluiului fiind extrem de dificila contra turcilor de la Fenerbahce Istanbul. CFR Cluj va juca împotriva învingatoarei dintre Slovan Loberec (Cehia) si Shakhter Karagandy (Kazahstan). De asemenea am transmis în direct, de la ora 14:30, tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Europa. Steaua va juca împotriva echipei care va câstiga dubla dintre Spartak Trnava (Slovacia) si Sligo Rovers (Irlanda), în timp ce Rapid, daca va trece de Mypa, va da piept cu olandezii de la Heerenveen.

Adversarele pentru CFR Cluj si FC Vaslui în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor:

CFR Cluj - FC Slovan Liberec (CZE)/FC Shakhter Karagandy (KAZ).

În prima mansa a turului doi preliminar, Slovan Liberec s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Cap de serie la tragerea la sorti, CFR Cluj va juca mansa tur pe teren propriu, la 31 iulie/1 august, returul fiind programat în deplasare, la 7/8 august.

Fenerbahçe SK (TUR) - FC Vaslui (ROU)

Prima mansa va avea loc la Istanbul, în 31 iulie/1 august, returul fiind programat în România, la 7/8 august.

Daca se califica în Play-Off FC Vaslui poate întâlni una dintre aceste echipe: SC Braga, FC Spartak Moskva, Udinese Calcio, LOSC Lille Métropole, Málaga CF si VfL Borussia Mönchengladbach.

Vedeti aici programul complet al meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Adversarele pentru Steaua si Rapid în turul 3 preliminar al Ligii Europa:

Steaua - Spartak Trnava (SLOVACIA)/Sligo Rovers (IRLANDA).

În mansa tur Spartak Trnava s-a impus cu 3-1 si are prima sansa la calificare. Cap de serie la tragerea la sorti, Steaua va juca mansa tur la Bucuresti, în 2 august, returul fiind programat în deplasare, la 9 august.

Spartak Trnava a terminat sezonul trecut pe locul doi în campionat, la doua puncte în urma campioanei MSK Zilina. În primul meci din noul sezon, Spartak Trnava a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu MFK Kosice. Antrenorul echipei este Pavel Hoftych, iar dintre fotbalisti se remarca brazilianul Higor, cehii Martin Vyskocil si Vlastimil Stozicki, dar si slovacii Miroslav Karhan, Lubos Hanzel si Ladislav Tomacek.

Sligo Rovers a terminat sezonul trecut pe locul doi în campionat, la patru puncte în urma campioanei Shamrock Rovers, iar în actuala editie de campionat se afla pe prima pozitie cu sase puncte avans.

Rapid/Mypa - SC Heerenveen (OLA)

Daca va trece de Mypa, Rapid va întâlni formatia olandeza SC Heerenveen în turul 3 preliminar al Ligii Europa.

Prima mansa va avea loc la Bucuresti, în 2 august, returul fiind programat în Olanda, la 9 august.

SC Heerenveen a terminat sezonul trecut pe locul cinci în campionat, la 12 puncte în urma campioanei Ajax Amsterdam. Antrenorul echipei este fostul mare international olandez Marco van Basten. Dintre jucatori se remarca ghanezul Matthew Amoah, belgianul Sven Kums si olandezii Luciano Narsingh, Arnold Kruiswijk si Gianni Zuiverloon.

Daca vor ajunge in play-off, unde Dinamo este deja calificata, Rapid si Steaua isi vor afla adversarele pe 10 august. Meciurile din play-off sunt programate pe 23 si 30 august.

Adversarele din grupe le vom afla pe 31 august, la Monaco.  AceastA faza a competitiei va incepe pe 20 septembrie.



Adversarii echipelor Steaua, CFR Cluj, FC Vaslui si Rapid din Liga Europa si Liga Campionilor