Champions League

Asa am trait Real Madrid - Bayern pentru un loc in finala Ligii Campionilor

Sursă foto: twitter.com

De la 21:45 am transmis live text in aceasta pagina returul semifinale Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Bayern Munchen. Echipa spaniola a transat cu 2-1 mansa tur si porneste cu prima sansa la calificarea in finala.

FINAL Real Madrid - Bayern Munchen 2-2 (4-3 la general)

Min.90 - Centrare in careu la ultima faza si Muller rateaza de putin reluarea. Se termina meciul si Real Madrid e prima finalista a sezonului.

Min.73 - Ocazie uriasa ratata de Tolisso din interiorul careului. Blocheaza Navas in extremis.

Min.63 - James Rodriguez relanseaza partida cu un gol marcat din interiorul careului mic. Un sut printre picioarele lui Navas. Bayern mai are nevoie de un singur gol pentru calificarea in finala.

Min.54 - Ratare monumentala a lui Ronaldo. Sut peste poarta dintr-o pozitie singur cu portarul.

Min.53 - Modric trimite putin pe langa poarta.

Min.51 - Navas blocheaza sutul lui Alaba. Doar corner pentru Bayern.

Min.46 - Gafa incredibila comisa de Tolisso cu minge trimisa spre propriul portar, Ulreich aluneca in tentativa de a degaja balonul si Benzema inscrie in poarta goala.

22:48 S-a reluat meciul.

22:32 Pauza la Madrid.

Min.45+1  - Lewandowski obtine cornerul la ultima faza a reprizei, insa a fost penalty cat se poate de clar pentru Bayern la un hent comis de Marcelo si nesanctionat. Arbitreaza turcul Cunyet Cakir.

Min.45 - Sansa de gol ratata de Tolisso cu un sut din afara careului. Mingea s-a dus putin pe langa poarta.

Min.39 - Ronaldo isi trece in cont primul sut pe spatiul portii. O minge la coltul scurt blocata de Ulreich.

Min.33 - Dubla ocazie pentru Bayern. Lewandowski rateaza singur cu Navas, pe urmarire apare Rodriguez si trimite din 3-4 metri peste poarta.

Min.32 - Muller se intoarce cu fata la poarta, dar nu mai are forta sa-i puna probleme lui Navas.

Min.28 - Sansa mare pentru Real irosita de Marcelo. Acesta a intarziat sa traga la poarta si n-a obtinut decat un corner.

Min.17 - Lewandowski busculat in careu de Varane. Nu se acorda nimic.

Min.11 - Real egaleaza prin Benzema, dar calificarea ramane deschisa oricarui deznodamant. Centrare a lui Marcelo din stanga si Benzema scutura plasa cu o lovitura de cap.

Min.6 - Benzema trimite in fata portii si Ronaldo reia din prima pe langa poarta. Un start de meci intens, fara momentele clasice de tatonare.

Min.3 - Bayern deschide scorul prin Kimmich, acelasi jucator care marca primul gol si in mansa tur. Centrare din dreapta in sase metri, Ramos "barbiereste" mingea si Kimmich profita de situatia creata.

21:45 Incepe meciul de pe Santiago Bernabeu.

Echipele de start

Real Madrid (4-4-2): Navas; Lucas Vasquez, Varane, Ramos, Marcelo; Asensio, Kovacic, Modric, Kroos; Ronaldo, Benzema;

Bayern Munchen (4-2-3-1): Ulreich; Kimmich, Hummels, Sule, Alaba; Tolisso, Thiago; Muller, James Rodriguez, Ribery; Lewandowski.



Asa am trait Real Madrid - Bayern pentru un loc in finala Ligii Campionilor