Champions League
PSG
Cavani 72' Di Maria 56' 19' Draxler 40'
4
0
Incheiat
Barcelona

Asa am trait PSG - Barcelona 4-0

Ati urmarit in aceasta pagina cele mai importante faze de la PSG - Barcelona, meciul vedeta al serii de marti in optimile din Liga Campionilor. De la aceeasi ora 21:45 s-a mai disputat, in paralel, si Benfica Lisabona - Borussia Dortmund.

Incheiat
23:39

Fluier final si la Lisabona. Benfica se impune la limita contrar cursului jocului, scor 1-0. Borussia a dominat-o categoric pe Benfica, dar pleaca invins dupa ratarile uriase ale lui Aubameyang, inclusiv un penalty.

23:37

La Lisabona inca se mai joaca pret de un minut si jumatate. Benfica apara un avantaj fragil de 1-0.

23:36

S-a incheiat meciul de la Paris.

A doua repriza
90'

Neymar trimite peste poarta dintr-o lovitura libera si se aude strigatul de usurare al tribunei pariziene.


83'

Ocazie!

Umtiti reia cu capul in bara. Cea mai mare ocazie a Barcelonei.

82'

Barcelona alearga cu disperare sa marcheze golul de onoare, insa jucatorii lui Enrique se lovesc de propria neputinta. 10-1 raportul suturilor pe poarta pana acum in favoarea gazdelor.


72'

Gol Cavani!

Cavani majoreaza scorul pentru PSG cu un sut din interiorul careului dupa un contraatac superb purtat de Meunier. Acesta l-a ridiculizat pe anonimul Neymar.


69'

Verratti nu mai poate continua dupa o contractura la un duel pentru balon cu Messi. In locul italianului intra Nkunku.

65'

Intrat in locul lui Di Maria, brazilianul Moura il incearca pe Ter Stegen cu un sut pe jos din actiune. Parisul ramane la carma partidei, Barcelona nu joaca nimic.

57'

Penalty ratat de Aubameyang la Lisabona. Ramane 1-0 pentru Benfica. Atacantul gabonez ratase alte doua mari ocazii in aceasta repriza.


56'

Gol Di Maria!

Di Maria isi trece in cont dubla dupa o faza minunata de fotbal. Gazdele au inceput constructia inca de la portar si Di Maria il invinge pe Ter Stegen cu un sut din 21 de metri.

50'

Benfica deschide scorul prin Mitroglu in minutul 48 la Lisabona dupa un corner executat de Pizzi si o minge reluata cu capul de Luisao.

50'

Cavani reia cu capul peste poarta. PSG ramane in presiune si Draxler greseste o pasa simpla de cativa metri.

46'

Gazdele incep in forta si aceasta parte secunda. Rabiot patrunde pe stanga si centreaza periculos in fata portii.

46'

S-a reluat meciul de la Paris.

Pauza
22:34

0-0 la Lisabona intre Benfica si Borussia dupa 45+3 minute.

22:32

Pauza pe Parc des Princes dupa o prima repriza fabuloasa pentru PSG. Barcelona a avut o singura ocazie de gol.

Prima repriza

40'

Gol Draxler!

Draxler face 2-0 cu un sut la coltul lung din pasa lui Verratti. Un joc incantator al gazdelor. Totul a pornit de la o minge pierduta de Messi la centrul terenului.

39'

Revenim la Paris unde Di Maria il cauta pe Cavani cu o centrare carlig in interiorul careului. Uruguayanul rateaza de putin intalnirea cu balonul.

35'

In continuare 0-0 la Lisabona intre Benfica si Dortmund. Oaspetii au ratat o mare ocazie in minutul 10 prin Aubameyang singur cu portarul.


34'

Ocazie!

Formidabila parada cu o mana a lui Ter Stegen. Acesta scoate in extremis de la coltul scurt sutul lui Draxler.


33'

Cartonas galben !

Andre Gomes avertizat pentru o intrare pe glezna lui Draxler.

27'

Barcelona isi arata coltii pe contraatac. Gomes patrunde in careu si este blocat in extremis de Trapp. Doar corner pentru catalani.

25'

Messi suteaza in zid dintr-o lovitura libera de la peste 25 de metri.


22'

Corner

Primele emotii pentru apararea gazdelor. Messi ii paseaza lui Gomes pe zona centrala si fundasii de la PSG resping cu emotii in corner.

22'

Cavani suteaza in forta pe centrul portii din marginea careului. Actiune dezvoltata de Di Maria. PSG domina jocul in continuare.


19'

Gol Di Maria!

Di Maria transforma impecabil in gol lovitura libera obtinuta de Draxler. Nicio sansa pentru Ter Stegen.

17'

Probleme pentru Neymar. Acesta acuza o accidentare. Intre timp Draxler obtine lovitura libera in 17 metri la un duel cu Umtiti.


11'

Ocazie!

Mare sansa de gol ratata de Matuidi. Sutul acestuia in forta din interiorul careului este blocat cu o mana de Ter Stegen.

6'

Cavani ramane in pozitie de finalizare, suteaza in blocajul lui Sergi Roberto. Mingea ajunge la Draxler si acesta trimite peste poarta. Faza insa a pornit de la un offside nesemnalizat de tusierul polonez.

4'

Contraatac in superioritate numerica pentru PSG. Iese Ter Stegen oportun din propriul careul si intercepteaza in fata lui Matuidi. Meciul incepe abrupt, cu actiuni in mare viteza.


3'

Cartonas galben !

Rabiot vede primul galben al meciului pentru un tackling din spate asupra lui Neymar.

3'

Intentiile celor de la PSG sunt cat se poate de clare inca din debut. Posesia balonului este preocuparea gazdelor si Barcelona este obligata la un pressing agresiv.

2'

Coregrafia fanilor parizieni:

sursa: Twitter.com
sursa: Twitter.com

1'

Se fluiera startul meciului de la Paris. Putin mai devreme a inceput si partida de la Lisabona. Va vom tine la curent si cu cele mai importante faze de pe Da Luz.

Inainte de meci
20:59

Echipele de start pe Parc des Princes:



Asa am trait PSG - Barcelona 4-0