Champions League

Leicester scapa ieftin la Sevilla. Calificarea se joaca in Anglia

Sursă foto: twitter.com

Dominata copios pe Ramon Sanchez Pizjuan, Leicester City a pierdut la limita in deplasare cu Sevilla, scor 2-1, in conditiile in care echipa spaniola a ratat si o lovitura de la 11 metri.

Correa a executat slab penalty-ul pe care Sevilla l-a obtinut in minutul 15 si i-a permis lui Schmeichel sa pareze.

Zece minute mai tarziu gruparea andaluza a deschis scorul prin Sarabia, jucator care a plasat excelent o lovitura de cap la coltul lung.

Schmeichel s-a remarcat din nou in minutul 28 cu o interventie decisiva la sutul in forta trimis de Jovetic.

O noua ocazie ratata de Sevilla in minutul 37, cand Schmeichel a castigat un nou duel personal in fata lui Correa.

Sevilla a inceput in forta partea secunda si bara s-a opus la sutul lui Vitolo dintr-un unghi imposibil in minutul 50.

Campioana Angliei a iesit mai mult la joc dupa o prima repriza extrem de slaba si Drinkwater a amenintat poarta andaluzilor cu un sut deviat dupa o ora de joc.

Sevilla s-a desprins pe tabela in minutul 61. A marcat Correa cu un sut din interiorul careului dupa o pasa cu exteriorul a lui Jovetic de langa un Huth extrem de imobil.

Contrar cursului jocului Leicester a marcat prin atacantul golgeter Vardy in minutul 73 un gol care ar putea cantari decisiv in ecuatia calificarii.

Gazdele au reclamat un penalty neacordat in minutul 80 la faultul lui Ndidi asupra lui Jovetic, pentru ca cinci minute mai tarziu fundasul Rami sa reia puternic in transversala cu o lovitura de cap dupa un corner.



Leicester scapa ieftin la Sevilla. Calificarea se joaca in Anglia