Champions League

Jorge Jesus: "Obiectivul a fost atins, de acum sa ne bucuram de fotbal"

Sursă foto: twitter.com

Jorge Jesus, antrenorul celor de la Sporting Lisabona, este realist dupa calificarea echipei sale in grupele Champions League si spune ca aceasta este o competitie pe care doar patru sau cinci echipe o pot castiga.

"Obiectivul nostru principal era sa intram in faza grupele. Dupa 0-0 in tur noi ne stiam valoarea, dar nu credeam intr-un 5-1 la retur. Jucatorii nostri au aratat ca-si doresc sa atinga obiectivul clubului si merita toata consideratia", a spus Jesus la conferinta de presa.

"De acum va trebui doar sa ne bucuram de fotbal. Trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca Champions League poate fi castigata de patru sau cinci echipe. Ne dorim sa ajungem cat mai departe", a adaugat antrenorul celor de la Sporting.

Steaua a ratat calificarea in grupele Champions League dupa 1-5 in returul de la Bucuresti cu Sporting Lisabona, echipa care isi va afla joi adversarele din cea mai importanta competitie a fotbalului european.

Pentru Steaua urmeaza continuarea sezonului european in a doua competitie continentala, Europa League. Adversarele ros-albastrilor vor fi aflate la tragerea la sorti programata vineri la Nyon.



Jorge Jesus: "Obiectivul a fost atins, de acum sa ne bucuram de fotbal"