Champions League

Imperial! Cristiano Ronaldo o califica pe Juventus in sferturile Ligii Campionilor

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Hattrick de poveste reusit de Cristiano Ronaldo, marti seara, in returul confruntarii dintre Juventus si Atletico Madrid, un 3-0 prin care campioana Italiei a anulat victoria adversarilor din tur, cand Atletico se impunea cu 2-0 pe propriul teren.

Ronaldo a promis trei goluri in poarta lui Atletico si s-a tinut de cuvant, punctand in minutele 26, 48 si 85, ultima reusita fiind din lovitura de la 11 metri.

Presata de rezultatul negativ din tur, Juventus s-a aruncat spre poarta adversa inca din debutul partidei, iar in minutul 4 torinezii au avut un gol anulat pentru un fault in atac comis de Ronaldo asupra portarului Oblak.

Prima sansa de gol pentru Atletico a aparut in minutul 24 la sutul lui Griezmann care i-a dat ceva emotii portarului lui Juve.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 26, cand Bernardeschi a centrat perfect la bara a doua si Ronaldo a plasat lovitura de cap in poarta de langa un Juanfran depasit la toate capitolele.

Bernardeschi a sutat putin peste poarta dintr-o lovitura libera in minutul 32, iar Ronaldo n-a reusit sa mai cadreze de langa acelasi veteran al lui Atletico cu doua minute inaintea pauzei.

Finalul primei reprize a adus cate o mare ocazie la fiecare poarta. Mai intai Oblak a respins in extremis peste bara capul lui Chiellini, pentru ca in prelungirile mitanului inaugural Morata sa rateze din sase metri golul egalizator care ar fi schimbat soarta calificarii.

Partea secunda a inceput cum nu se poate mai bine pentru Juventus, echipa care a facut rapid 2-0 in minutul 48 prin Ronaldo cu capul. Un gol validat de tehnologia video a liniei portii.

Intrat in teren de doua minute, Kean si-a aratat din plin varsta de 18 ani in minutul 82 cand, scapat singur in careu, a trimis pe langa poarta lui Atletico.

Ultimul cuvant i-a apartinut lui Ronaldo, care in minutul 85 a transformat un penalty provocat de Jimenez. Un gol care a calificat-o pe Juventus intre primele opt echipe din Europa.



Imperial! Cristiano Ronaldo o califica pe Juventus in sferturile Ligii Campionilor