Champions League

Ibrahimovic, incantat de startul perfect din Liga Campionilor

Adriano Galliani declara recent ca Zlatan Ibrahimovic a parasit pe AC Milan împotriva vointei lui, dar la cum arata clubul italian si la cum se prezinta Paris Saint Germain, noua echipa a suedezului, atacantul scandinav nu mai are nicio urma de regret.

Victoria la scor obtinuta în fata ucrainenilor de la Dynamo Kiev l-a încântat pe Ibrahimovic, el însusi numarându-se printre marcatorii partidei de pe Parc des Princes.

”Am câstigat cu 4-1 si am luat un start bun în Liga Campionilor. Trebuie sa continuam seria victoriilor si în meciurile urmatoare, la fel cum trebuie sa ne pastram încrederea. Echipa joaca din ce în ce mai bine, iar jucatorii si-au gasit locurile în teren. A fost un prim meci, l-am câstigat, dar trebuie sa continuam munca grea”, a declarat Ibrahimovic.

PSG a jucat ultima data în Liga Campionilor în decembrie 2004. Revenire triumfala

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Paris Saint Germain, s-a declarat la rândul sau încântat de jocul echipei sale.

”Sunt foarte bucuros. Am pregatit bine acest meci, iar prima repriza a fost foarte buna în termeni de calitate a jocului. A fost cu adevarat o mare performanta”, a spus Ancelotti.

Revenita în Liga Campionilor dupa opt ani, gruparea din capitala Frantei a preluat sefia Grupei A la egalitate de puncte cu FC Porto, echipa pe care o va întâlni în deplasare în urmatoarea etapa a competitiei.

Porto a învins cu 2-0 pe terenul croatilor de la Dinamo Zagreb.



Ibrahimovic, incantat de startul perfect din Liga Campionilor