Champions League

Hattrick reusit de Neymar in PSG - Steaua Rosie Belgrad

Sursă foto: twitter.com/PSG_English

PSG a demolat-o pe Steaua Rosie Belgrad, miercuri seara, cu 6-1, intr-un meci disputat pe Parc des Princes in Grupa C a Ligii Campionilor.

Trei dintre golurile campioanei Frantei au fost marcate de brazilianul Neymar, iar doua dintre reusite au venit in urma unor lovituri libere superb executate.

Edinson Cavani, Ángel Di María si Kylian Mbappé au marcat celelalte goluri pentru PSG, echipa care obtine primele puncte in actuala edtiei de Champions League, dupa infrangerea suferita in prima etapa la Liverpool.

Golul de onoare al campioanei Serbiei a fost marcat de Marko Marin in minutul 74, cand tabela deja arata un aspru 6-0.

Pentru Steaua Rosie Belgrad aceasta este cea mai categorica infrangere intr-o competitie organizata de UEFA.

Napoli a dat lovitura in cealalta partida a grupei si a invins-o pe Liverpool chiar in minutul 90 printr-o reusita fulgeratoare din partea lui Insigne.

Acesta a impins in poarta un balon centrat in forta de pe flancul drept la o faza rapida de contraatac.

O victorie pana la urma meritata de echipa italiana, dupa un meci slab facut de Liverpool, “cormoranii” lasand impresia ca se gandesc mai mult la confruntarea cu Manchester City din Premier League.

Napoli a mai avut o bara la 0-0 prin Callejon, in timp ce singura ocazie mare a oaspetilor l-a avut in prim plan pe Salah.

Grupa C ramane una deschisa oricarui deznodamant, cu Napoli in frunte (4 puncte), urmata de PSG si Liverpool (3 puncte), respectiv Steaua Rosie (1 punct).



Hattrick reusit de Neymar in PSG - Steaua Rosie Belgrad