Champions League

Hattrick pentru Dybala in meciul Juventus - Young Boys. Calca pe urmele lui Inzaghi si Del Piero

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Mijlocasul argentinian Paulo Dybala a facut spectacol in victoria obtinuta de Juventus, cu 3-0, pe teren propriu in fata celor de la Young Boys Berna, intr-un meci din Grupa H.

Dybala a marcat toate golurile echipei sale in minutele 5, 33 si 69 intr-un meci pe care Cristiano Ronaldo l-a urmarit din tribuna dupa cartonasul rosu incasat la Valencia in prima etapa.

Cosmarul celor de la Young Boys a fost completat de eliminarea lui Mohamed Ali Camara in minutul 78 pentru cumul de cartonase galbene.

Pentru Dybala, jucator care si-a trecut in cont primul hattrick in Liga Campionilor, cifrele sunt remarcabile: 7 suturi spre poarta, 5 pe poarta, 3 goluri.

Dybala este al patrulea jucator care reuseste un hattrick pentru Juventus in Liga Campionilor, dupa Filipo Inzaghi (2), Alessandro Del Piero si Arturo Vidal.

Juventus acumuleaza sase puncte si conduce autoritar o grupa din care mai fac parte Manchester United si Valencia.

Cele doua echipe au remizat, scor 0-0, pe Old Trafford intr-un meci cu putine ocazii. Cea mai mare sansa de gol a apartinut gazdelor la un sut trimis de Rashford in transversala dintr-o lovitura libera in partea secunda.

Clasament in Grupa H

1. Juventus (6 puncte)
2. Man.United (4 puncte)
3. Valencia (1 punct)
4. Young Boys (0 puncte)



Hattrick pentru Dybala in meciul Juventus - Young Boys. Calca pe urmele lui Inzaghi si Del Piero