Champions League

Hategan decide returul dintre Juventus si Porto

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Juventus a castigat, marti seara, returul dublei cu Porto din optimile de finala, scor 1-0, printr-o decizie influentata de centralul roman Ovidiu Hategan.

Cu cinci minute inaintea pauzei Hategan a dictat lovitura de la 11 metri pentru Juventus si l-a eliminat pe Maxim Pereiara de la Porto pentru un hent la o faza iminenta de gol la sutul lui Higuain din apropiere.

Cuadrado putea dubla avantajul lui Juventus inaintea pauzei dintr-un unghi inselator, dupa care a ramas la cabine fiind schimbat cu Pjaca.

Partea secunda a inceput intens cu trei ocazii mari ratate de Juventus, dupa care meciul a avut aspectul unui antrenament cu public pentru gazde in asteptarea ultimului fluier.

De retinut ca Iker Casillas l-a depasit la numarul de prezente in Liga Campionilor pe Paolo Maldini (175 meciuri).

Juventus: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Benatia (Barzagli 60), Alex Sandro; Marchisio, Khedira; Cuadrado (Pjaca 46), Dybala (Rincon 78), Mandzukic; Higuain.

Porto: Casillas; Maxi Pereira, Marcano, Felipe, Layun; Danilo Pereira, Andre Andre, Oliver Torres (Otavio 70); Brahimi (Diogo Jota 67), Andre Silva (Boly 46), Soares.



Hategan decide returul dintre Juventus si Porto