Champions League

Guardiola, mulțumit de remiza cu Real Madrid

Manchester City a scos un 1-1 pe Santiago Bernabeu, marți seara, în manșa tur a semifinalelor din Liga Campionilor.

Un meci la finalul căruia antrenorul Pep Guardiola s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut pe terenul formației care a câștigat Liga Campionilor de 14 ori în istorie.

”Am început meciul foarte bine, dar am suferit din cauza unei finalizări inteligente a lui Vinicius. Apoi am reuşit să egalăm când ei erau într-un moment mai bun, dar ne întoarcem la Manchester pentru a juca o finală în manşa secundă.

”De partea cealaltă, a fost Real, aşa că nu ne-a surprins cu adevărat. Ne-am apărat foarte bine în general, am fost prezenţi. Acum e ca un meci de baraj. Ştim exact de ce sunt capabili ei. Poate că vor face ajustări, poate că nu. Va trebui să încercăm să atacăm mai bine.

”Vom încerca să ajustăm unele detalii în retur, să jucăm cu ceva mai mult ritm. Vom juca acasă şi ştim că ne simţim mai confortabil în faţa publicului nostru. Este important, pentru că echipa care va câştiga va merge în finală”, a declarat Guardiola.

Vinicius a deschis scorul pentru Real Madrid la primul șut pe poartă al echipei spaniole, iar Kevin De Bruyne a egalat în partea secundă după o fază contestată de gazde.

VAR-ul n-a intervenit la ceea ce a fost o minge jucată de Bernardo Silva din afara terenului la faza care a premers marcării golului de 1-1.

Returul se joacă pe Etihad din Manchester peste doar o săptămână.



Guardiola, mulțumit de remiza cu Real Madrid