Champions League

Guardiola le-a predat “cetatenilor” o lectie de fotbal

Pep Guardiola a iesit la rampa, miercuri seara, cu prima victorie importanta in acest sezon de UEFA Champions League.

In derby-ul Grupei D, campioana Bayern Munchen s-a impus la scor pe terenul celor de la Manchester City, echipa care a amintit de formatia care nu reusea sa treaca sezoanele precedente de faza grupelor.

Doar sapte minute au rezistat “Cetatenii” in fata masinii de fotbal a lui Bayern. Franck Ribery, unul dintre favoritii la castigarea Balonului de Aur, a luat o faza pe cont propriu si l-a invins pe Joe Hart cu un sut din afara careului la coltul scurt.

Bayern a lovit din nou dupa pauza prin Thomas Muller. Acesta s-a furisat de langa Gael Clichy pentru a primi serviciul lui David Alaba, l-a depasit pe Hart si a trimis in poarta goala.

Arjen Robben a facut 3-0 dupa alte patru minute spre satisfactia evidenta a lui Guardiola. Olandezul a luat o faza pe cont propriu si l-a invins pe Guardiola cu un sut la coltul scurt. Al doilea gol primit de portarul nationalei Angliei pe coltul sau, iar Costel Pantilimon priveste in continuare meciurile importante ale lui City in continuare de pe banca.

Manuel Pellegrini a mutat inspirat si nou-intrat Alvardo Negredo si-a aratat clasa de atacant in minutul 80 cu un sut plasat din marginea careului.

Un gol care a reaprins sperantele gazdelor, sperante intretinute si de eliminarea lui Jerome Boateng in minutul 85. David Silva a avut in picior sansa relansarii partidei, dar sutul micutului mijlocas spaniol din lovitura a zguduit transversala portii lui Manuel Neuer.

In cealalta partida a grupei, CSKA Moscova a trecut de Viktoria Plzen, cu 3-2, intr-un meci cu unul dintre cele mia bizare autogoluri din istorie (Amanunte aici).



Guardiola le-a predat “cetatenilor” o lectie de fotbal