Champions League

Gigi Becali n-o vede pe CFR Cluj sa treaca de Dinamo Zagreb

Patronul echipei FCSB considera ca CFR Cluj a avut ghinion la tragerea la sorti pentru turul 2 preliminar al Champions League si ca nu o vede pe rivala din Gruia sa treaca de aceasta faza a competitiei.

“De CFR imi pare rau. Nu are cum sa treaca de Dinamo Zagreb. Au crezut rau, acum fara gluma. Si nici ei nu mai sunt asa cum erau. Jucatorii nu mai au atata forta, i-a cam stors Petrescu.

“Pe mine mai intereseaza noi, sa ne calificam. Botosaniul au meci mai greu, dar toate se califica fara probleme in turul doi.

“Obiectivul nostru e sa ajungem in grupe. Ne pregatim un an de zile sa ajungem in grupe, daca nu ajungem in grupe pentru ce mai facem fotbal?

“Eu le-am spus ca va fi o noua era, sa se gandeasca numai la somn, sa nu mai aiba nici pofta de mancare”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorti pentru primul tur preliminar al Europa League si o va intalni pe Shirak din Armenia pe teren propriu in 27 august.Gigi Becali n-o vede pe CFR Cluj sa treaca de Dinamo Zagreb