Champions League

FC Basel - CFR Cluj, azi LIVE de la 21:45. Surprizele lui Andone

FC Basel si CFR Cluj se vor întâlni de la ora 21:45 în direct pe Onlinesport.ro în prima mansa a barajului pentru grupele Ligii Campionilor.

Ardelenii vor sa între pentru a treia oara în grupele Ligii Campionilor, însa pentru a reusi acest lucru trebuie sa treaca de FC Basel.
 
Elvetienii, pe care i-au mai întâlnit în urma cu doi ani, sunt slabiti dupa ce si-au vândut principalele vedete.

"Stiu ca întâlnim o cunostinta veche a fotbalului românesc. Eu am mare încredere ca vom face un rezultat bun si am sperante ca ne vom lua o optiune importanta de calificare înca din tur”
Ioan Andone

Pentru acest meci, Ioan Andone va face trei mutari surpriza, urmând sa-i titularizeze pe Piccolo, Godemeche si Rui Pedro.
 
Ardelenii nu vor putea conta în aceasta partida pe Ciprian Deac si Vasile Maftei. Primul este accidentat, iar al doilea suspendat.
 
De partea cealalta, Basel are o singura indisponibilitate majora, mijlocasul central Gilles Yapi, cea mai importanta achizitie a verii.

Echipele probabile:
Basel:
Sommer - Steinhofer, Dragovici, Sauro, Park - Degen, Diaz, Cabral, F. Frei, Stoker - Streller

CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Godemeche, Sare - Sougou, Pedro, Bastos - KapetanosFC Basel - CFR Cluj, azi LIVE de la 21:45. Surprizele lui Andone