Champions League

Exista viata pentru Barcelona si in absenta lui Messi?

Sursă foto: twitter.com/

O intrebare pentru care vom obtine raspuns miercuri seara dupa disputa campioanei Spaniei cu Internazionale Milano in derby-ul Grupei B din Liga Campionilor.

Messi si-a fracturat bratul drept si va absenta trei saptamani, ratand dubla cu Inter Milano din Liga Campionilor, dar si marele El Clasico programat duminica, 28 octombrie.

In trecut Barcelona si-a aratat slabiciunile pe teren in absenta lui Messi, iar adversarii catalanilor pot profita din nou de aceasta mare pierdere, chiar daca jucatori precum Suarez, Coutinho sau Dembele pot face oricand diferenta.

Victorie Barcelona
Egal
Victorie Inter

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Ambele echipe au punctaj maxim dupa primele doua etape, iar Barcelona a castigat ultimele patru meciuri pe teren propriu contra nerrazzurilor fara sa fi primit vreun gol (3-0, 5-0, 2-0, 1-0).

In meciurile directe de pana acum Barcelona si Inter au o medie de 2.14 goluri pe partida, ceea ce reprezinta un indicator ca am putea avea si miercuri seara o partida cu cel putin doua goluri marcate.

Judecand dupa ultimele rezultate, Inter Milano traverseaza o perioada mai buna decat Barcelona. Gruparea italiana, a treia in Serie A, are sapte victorii la rand in toate competitiile. Moralul nerrazzurilor este unul extrem de ridicat dupa victoria obtinuta duminica seara in Derby della Madonina contra celor de la AC Milan, cu 1-0, gol marcate de Mauro Icardi in minutul 90+2.

Barcelona a invins-o pe Sevilla, cu 4-2, meci care a fost marcat de accidentarea lui Messi. Pe teren propriu, in Liga Campionilor, Barcelona are un singur esec in ultimele zece meciuri si a castigat 25 din ultimele 27 de intalniri. Ultima infrangere pe teren propriu dateaza din mai 2013, cand formatia blaugrana era invinsa de Bayern Munchen.

Barcelona si Inter s-au intalnit ultima oara in semifinalele editiei 2009/2010. Inter obtinea calificarea in finala cu Jose Mourinho pe banca dupa 3-1 la Milano si 0-1 la Barcelona. Echipa catalana era pregatita de Pep Guardiola.

Echipele probabile

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Artur, Rakitić; Coutinho, Suárez, Dembélé.

Inter: Handanovič; Vrsaljko, De Vrij, Škriniar, Asamoah; Vecino, Brozović; Candreva, Borja Valero, Keita Baldé; Icardi.

Partida de pe Nou Camp va fi arbitrata de o brigada din Romania, cu Ovidiu Hategan la centru, ajutat la cele doua linii de Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe. Al patrulea arbitru este Radu Ghinculeac, in timp arbitrii aditionali sunt Radu Petrescu si Sebastian Coltescu.



Exista viata pentru Barcelona si in absenta lui Messi?