Champions League

Egal intre United si Bayern pe Old Trafford

Bayern Munchen a plecat cu un egal de pe Old Trafford, in fata lui Manchester United, marti seara, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Condusi cu 1-0, elevii lui Guardiola au egalat spre final printro faza care a facut sah-mat apararea englezilor. 

Bayern Munchen a dominat posesia in prima repriza, insa cea mai buna ocazie de gol a apartinut celor de la Manchester United, prin Danny Welbeck. Acesta a scapat singur cu portarul Neuer, insa a incercat o "scarita", respinsa in ultimul moment de goalkeeper-ul lui Bayern. Nemtii au avut si ei o ocazie, un sut frumos al lui Robben, respins cu o saritura de zile mari de De Gea.

Welbeck avusese un gol anulat pentru un fault in atac.

Minutul 58 a adus deschiderea scorului pentru gazde. Vidic a marcat pentru United printr-o lovitura de cap, dupa o pasa a lui Rooney.

Nemtii au solicitat un penalty, pentru un hent in careu, dupa ce o minge sutata a atins pe mana un jucator englez, aflat insa cu spatele. A fost o atingere involuntara.

Zece minute mai tarziu, Bayern a egalat la capatul unei faze care a hipnotizat apararea lui United. Pase scurte, o centrare in careu, mingea e retrimisa cu capul spre Schweinsteiger, care a sutat in plasa. Gandirea lui Pep a fost prea mult pentru David Moyes si compania.

Finalul nu a mai adus ocazii mari de gol, insa a venit cu doua eliminari importante pentru Bayern. Martinez si Schweinsteiger nu vor juca in retur pentru cumul de cartonase galbene. Ultimul a fost chiar eliminat pe final, primind un al doilea "galben" pentru un fault asupra lui Rooney. United nu a reusit sa profite in ultimele minute de omul in plus si va pleca spre Germania cu sansa a doua. 



Egal intre United si Bayern pe Old Trafford