Champions League

Duel stelar pe Arena Nationala in Champions League. Atletico Madrid gazda contra lui Chelsea

Sursă foto: https://twitter.com/Atleti

Pandemia de coronavirus a adus la Bucuresti duelul dintre Atletico Madrid si Chelsea din mansa tur a optimilor Champions League.

Pariati la BETANO pe Atletico – Chelsea

O partida deschisa oricarui rezultat intre prima clasata din La Liga si ocupanta locului cinci din Premier League.

Atletico Madrid a ajuns la Bucuresti dupa infrangerea surprinzatoare suferita pe teren propriu in fata lui Levante, scor 0-2, in campionatul spaniol.

Chelsea este neinvinsa in ultimele opt meciuri in toate competitiile. In plus, echipa pregatita in prezent de Thomas Tuchel a ajuns in optimile Champions League cu 14 puncte din 18 posibile. Chelsea a castigat toate meciurile disputate in deplasare, 4-0 cu Krasnodar, 2-1 cu Rennes si 4-0 cu Sevilla.

Atletico Madrid a facut parte dintr-o grupa cu Bayern Munchen, singura echipa in fata careia a pierdut trupa lui Diego Simeone chiar la debutul sezonului, 0-4 in Germania. Doua victorii si trei remize au fost de ajuns pentru ca Atletico sa ajunga in optimi.

Cea mai recenta confruntare a celor doua echipe dateaza din sezonul 2017/2018, cand cele doua echipe au facut parte din aceeasi grupa de Champions League. Chelsea a obtinut patru puncte, dupa 2-1 la Madrid si 1-1 pe teren propriu.

Anterior, in sezonul 2013/14, Atletico Madrid o elimina pe Chelsea in semifinalele Champions League dupa 0-0 in Spania. La returul de la Londra victoria a fost obtinuta de Atletico, scor 3-1.

In 2012 cele doua si-au disputat Supercupa Europei, trofeu adjudecat de Atletico, scor 4-1.

A mai existat o dubla confruntare in grupele Champions League, sezonul 2009/10. Chelsea a obtinut de asemenea patru puncte, dupa 4-0 pe teren propriu si 2-2 la Madrid.

Echipele probabile

Atlético: Oblak; Llorente, Savić, Felipe, Hermoso, Lodi; Koke, Kondogbia, Ñíguez; Félix, Suárez.

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Zouma, Rüdiger; James, Kanté, Kovačić, Alonso; Mount, Giroud, Werner.

Meciul de la Bucuresti va fi arbitrat de o brigada din Germania, cu Felix Brych la centru.



Duel stelar pe Arena Nationala in Champions League. Atletico Madrid gazda contra lui Chelsea