Champions League

Dubla reusita de Neymar pe Old Trafford, golul 750 din cariera lui Cristiano Ronaldo si pokerul lui Giroud

Sursă foto: https://twitter.com/ChampionsLeague/

Paris Saint-Germain a plecat cu toate cele trei puncte de pe terenul lui Manchester United, insa meciul de pe Old Trafford nu a fost singurul de tinut minte.

Campioana Frantei s-a impus, cu 3-1, pe terenul formatiei engleze, doua dintre goluri fiind marcate de brazilianul Neymar.

Manchester United a evoluat in inferioritate numerica din mintuul 71, cand Fred a fost eliminat pentru o piedica.

Ultima etapa se anunta una de foc in aceasta Grupa H, cu Manchester United, PSG si Leipzig avand acelasi numar de puncte.

PSG este avantajata ca va juca acasa cu Istanbul Basaksehir, ultima clasata, in timp ce Leipzig si Manchester United vor avea meci direct pentru calificarea in optimi.

Borussia Dortmund – Lazio 1-1

Fara Erling Haaland in teren, Borussia Dortmund a obtinut doar o remiza cu Lazio, suficient insa pentru asigurarea calificarii in optimile de finala.

Club Brugge – Zenit 3-0

Cu acest succes echipa belgiana si-a asigurat cel putin prezenta in saisprezecimile Europa League.

In ultima etapa Club Brugge joaca in deplasare cu Lazio si, cu o victorie pe Olimpico, va prinde optimile Champions League. Va fi un meci de urmarit, in care gruparea italiana are si varianta egalului.

Ferencvaros – Barcelona 0-3

Soarta meciului de la Budapeste a fost decisa dupa primele 28 de minute. De fapt, Barcelona a marcat de trei ori in 14 minute prin Griezmann, Braithwaite si Dembele din penalty.

Barcelona castiga primele cinci meciuri din faza grupelor pentru prima data din sezonul 2002/2003. Atunci catalanii terminau grupa cu procentaj maxim. Ramane de vazut daca in ultima etapa o vor invinge pe Juventus intr-un meci pe Nou Camp.

Juventus – Dynamo Kiev 3-0

Echipa lui Mircea Lucescu a fost prada usoara la Torino si ramane sa-si joace calificarea in saisprezecimile Europa League in ultima etapa pe teren propriu cu Ferencvaros.

Cristiano Ronaldo a ajuns la cota 750 de goluri marcate in intreaga sa cariera. Impresionant cu adevarat pentru atacantul portughez.

Sevilla – Chelsea 0-4

Poker reusit de atacantul francez Olivier Giroud, acesta marcand toate golurile confruntarii de pe Sanchez Ramon Pizjuan.

Giroud devine primul jucator care marcheaza patru goluri intr-un meci pentru Chelsea de la Frank Lampard intr-un meci cu Aston Villa din urma cu un deceniu.

Echipe calificate in optimie inaintea ultimei etape:

Bayern, Manchester City, FC Porto, Liverpool, Chelsea, Sevilla, Borussia Dortmund, Barcelona, Juventus.

Echipe care nu mai pot ajunge in optimi:

Lokomotiv Moscova, Olympiacos, Marseille, Midtjylland, Krasnodar, Rennes, Zenit, Dynamo Kiev, Ferencvaros, Istanbul Basaksehir.



Dubla reusita de Neymar pe Old Trafford, golul 750 din cariera lui Cristiano Ronaldo si pokerul lui Giroud