Champions League

Doua meciuri de neratat marti seara in Champions League

Sursă foto: twitter.com/championsleague

Echipele care conduc in prezent clasamentele din Premier League si Serie A se infrunta in meci direct intr-una din partidele rundei a treia din Champions League. Real Madrid si Tottenham propun un alt meci tare in aceasta runda a competitiei.

Se anunta un meci extrem de atractiv, de asteptat cu goluri de ambele parti, intre doua echipe care iubesc fotbalul ofensiv.

Manchester City are o serie impresionanta de 9 meciuri castigate la rand in toate competitiile. Practic exceptand acel 1-1 cu Everton din etapa secunda a campionatului, echipa lui Pep Guardiola a castigat tot ce se putea castiga.

Nici Napoli nu sta mai prejos, gruparea italiana castigand 11 din ultimele 12 meciuri. Exceptie face infrangerea din deplasare cu Sahtior Donetk in debutul fazei grupelor Champions League. Napoli a ajuns la Manchester dupa sase victorii la rand.

Echipele probabile:
Man. City: Ederson; Walker, Stones, Otamendi, Delph; De Bruyne, Fernandinho, Silva; Sterling, Jesus, Sané.
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Diawara, Hamšík; Callejon, Mertens, Insigne.

Real MadridTottenham

Al doilea derby al serii de marti este programat pe Santiago Bernabeu intre Real Madrid si Tottenham, de asemenea doua dintre echipele in forma ale Europei.

Real Madrid are patru victorii la rand inaintea meciului cu o formatie care a castigat ultimele cinci meciuri in toate competitiile si care n-a mai pierdut din 20 august (1-2 cu Chelsea).

Echipele probabile:
Real Madrid: Navas; Nacho, Varane, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos, Isco; Benzema, Ronaldo.
Tottenham: Lloris; Alderweireld, Sánchez, Vertonghen; Aurier, Winks, Dier, Trippier; Eriksen, Son; Kane.


Doua meciuri de neratat marti seara in Champions League