Champions League

Dezamăgirea domnește la Manchester United după meciul de coșmar din Danemarca

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd

Manchester United a condus cu 2-0 și 3-2 înainte de a pierde meciul cu FC Copenhaga din etapa a 4-a în grupele Ligii Campionilor.

 

Mai bine de o repriză echipa engleză a evoluat în inferioritate numerică, după ce atacantul Marcus Rashford a fost eliminat cu roșu direct pentru o intervenție cu talpa asupra lui Elias Jelert.

Deși a fost vorba de un gest involuntari, arbitrul a penalizat duritatea intervenției.

”În primele 25 de minute am dictat, am dominat jocul, am condus cu 2-0, iar apoi cartonaşul roşu a schimbat totul. Am rămas în 10 oameni şi suntem foarte dezamăgiţi.

”Am primit două goluri înainte de pauză care nu ar fi trebuit să conteze. Primul a fost offside, cu un jucător în faţa lui Andre Onana. Al doilea a fost un penalty foarte dur pentru noi. Mingea a fost în mâna lui, dar era atât de aproape şi mâna lui era într-o poziţie atât de normală”, a comentat Erik Ten Hag după meciul de la Copenhaga.

Tehnicianul olandez atrage atenția că United a primit penalty în fiecare meci din Liga Campionilor și toate ”sunt foarte discutabile”.

Manchester United rămâne cu 3 puncte înaintea ultimelor două etape, ocupând ultimul loc într-o grupă deja tranșată de Bayern Munchen (12 puncte).Dezamăgirea domnește la Manchester United după meciul de coșmar din Danemarca