Champions League

De 30 ani Manchester United n-a mai intors un 0-2 in cupele europene (VIDEO)

Echipa Manchester United se afla miercuri seara in fata unui moment extrem de important al sezonului contra grecilor de la Olympiakos Pireu.

Invinsi in meciul tur cu 2-0, campionii Angliei sunt obligati sa castige la trei goluri pe Old Trafford pentru a forta intrarea in sferturile de finala.

Ultima oara cand formatia engleza a reusit o astfel de rasturnare in cupele europene s-a intamplat in urma cu 30 ani in mansa retur a dublei cu FC Barcelona din sferturile de finala ale Cupei Cupelor.

Dupa un 0-2 la Barcelona, Manchester United a castigat acasa cu 3-0 in fata uneii echipe blaugrana din randurile careia facea parte si Diego Armando Maradona.

Arthur Albiston, component al echipei engleze in acea perioada, spune dupa trei decenii ca nu a mai trait o atmosfera precum cea de pe Old Trafford nici inainte si cu atat mai putin dupa acel moment.

"Nu credeam ca publicul poate sa mentina acel nivel al zgomotului timp de 90 de minute, dar am fost norocosi sa marcam golurile in momentele potrivite", spune Albiston.

Apasati aici pentru a vedea rezumatul meciului din 1984 in care United a intors scorul cu Barcelona.



De 30 ani Manchester United n-a mai intors un 0-2 in cupele europene (VIDEO)