Champions League

Dan Petrescu: ”Sunt foarte suparat. Un rezultat nedrept”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a terminat la egalitate pe teren propriu cu Celtic Glasgow, scor 1-1, rezultat care l-a nemultumit pe Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei.

”Nu mai stiu de cand n-au mai pierdut un meci oficial si stiam ca va fi foarte greu. Acum, dupa meci, toti avem regrete. Sunt foarte suparat de rezultat, pentru ca este nedrept. Norocul chiar a lipsit si la un astfel de meci fara noroc nu poti rata. Burca, Omrani si Tucudean au ratat ocazii mari”, a declarat Dan Petrescu dupa meci la Digi Sport.

”Din pacate golul primit a fost precedat de doua faulturi neacordate. Noi ne-am oprit, am crezut ca da fault, si ei au jucat rapid pe contraatac”, a mai spus Petrescu.

Un retur de foc

”Suta la suta vor ataca din minutul 1 pana in minutul 90. In niciun caz nu vor juca pe aparare. Astazi te speriai cand vedeai ce viteza au. Nu stiu daca vom putea repeta acest joc peste sase zile. Ne trebuie noroc si la orice ocazie sa o bagam in poarta, iar ei sa dea in bara sau pe langa. Ei sunt favoriti si chiar daca aveam noi 1-0, tot ei erau favoriti”, crede Dan Petrescu.

”Trebuie sa marcam gol neaparat. Daca nu marcam, nu avem cum sa ne calificam. Sper sa obtinem rezultatul din Israel, ar fi excelent”, a a concluzionat antrenorul CFR-ului.

Returul Celtic – CFR Cluj se joaca marti, 13 august, de la ora 21:45.



Dan Petrescu: ”Sunt foarte suparat. Un rezultat nedrept”