Champions League

Cum l-a surprins Guardioala pe Zidane. Amanuntul tactic care a facut diferenta

Sursă foto: https://twitter.com/ManCity

Manchester City a intors scorul de la 0-1 si a castigat pe Santiago Bernabeu, miercuri seara, in mansa tur a dublei cu Real Madrid din optimile Champions League.

Este primul succes pe care ”cetatenii” il obtin in cinci confruntari cu Real Madrid.

”Sunt bucuros pentru victorie, dar si pentru performanta de asemenea. Am jucat impotriva unei echipe cu o buna personalitate. Am primit un gol pe care nu trebuia sa-l primim, apoi am marcat cand ei jucau mai bine. Nu s-a terminat inca si exista o singura echipa in lume care poate intoarce acest rezultat, iar aceea este Real Madrid. Nu am castigat inca nimic, dar sa invingem aici reprezinta o mare satisfactie”, a declarat Guardiola la conferinta de presa.

”Am avut zece zilei libere si in acele zile am urmarit cea mai mare parte a meciurilor cu Real Madrid, iar jocul lor defensiv a fost diferit. De aceea am schimbat, stiam ca adversarul va presa mai mult. A facut-o si pe Nou Camp. Au luat mingea si au pasat, asa ca am decis sa jucam fara un varf autentic pentru felul in care se aparau ei, inalt si agresiv”, a explicat Guardiola.

Manchester City a inceput cu Sergio Aguero, Raheem Sterling, David Silva si Fernandinho pe banca, Guardiola preferand sa joace cu Gabriel Jesus in extrema stanga si tocmai de la acesta a venit pericolul pentru poarta lui Real Madrid.



Cum l-a surprins Guardioala pe Zidane. Amanuntul tactic care a facut diferenta