Champions League

Cum explica Pep Guardiola ce s-a intamplat in returul cu Real Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/TheFitbol

Antrenorul spaniol Pep Guardiola rateaza si in acest an trofeul UEFA Champions League, unul pe care nu l-a mai castigat de 11 ani.

Manchester City a avut 1-0 pe terenul lui Real Madrid in minutul 90, cand a incasat doua goluri fulgeratoare care au trimis meciul in prelungiri.

Real Madrid s-a calificat in finala, dupa ce Karim Benzema a transformat o lovitura de la 11 metri obtinuta tot de el, in minutul 93.

"Cetatenii" raman cu finala disputata si pierduta in 2021 contra lui Chelsea, in timp ce Real Madrid va disputa a 17-a finala de CCE/Champions League din istorie.

"Am fost mai buni, am fost calificati, aveam jocul sub control. Ei au inceput sa joace sus cu toti jucatorii si au reusit sa inscrie.

"Nu ma credeam deja in finala, dar am fost aproape. Ei stiu cum sa faca istorie, trebuie sa-i felicitam pentru asta.

"In prima repriza ne-a lipsit ceva, dar dupa aceea am fost mai buni si am reusit sa marcam. Apoi au venit acele doua minute. Am fost aproape si jucatorii au dat totUL. Au adus multi jucatori in careu si au marcat doua goluri. Pana sa marcheze nu am suferit prea mult.

"In istoria fotbalului se intampla astfel de lucruri. Este mai dificil sa joci impotriva lor cu publicul care ii sustine. S-a intamplat de multe ori in istoria lor", a declarat Guardiola dupa meci la conferinta de presa.

Real Madrid o va intalni pe Liverpool in finala programata pe 28 mai la Paris, pe Stade de France.

Manchester City ramane sa se consoleze cu eventuala castigare a Premier League, trofeu pentru care lupta umar la umar cu Liverpool.

Manchester City cu Guardiola pe banca in ultimele sase sezoane de Champions League:

21/22: SEMIFINALE vs Real Madrid
20/21: FINALA vs Chelsea
19/20: SFERTURI vs Lyon
18/19: SFERTURI vs Tottenham
17/18: SFERTURI vs Liverpool
16/17: OPTIMI vs Monaco



Cum explica Pep Guardiola ce s-a intamplat in returul cu Real Madrid