Champions League

Cum a schimbat Klopp la pauza jocul lui Liverpool in returul cu Villarreal

Sursă foto: https://twitter.com/TheNamibian/

Liverpool a suferit la Villarreal in returul semifinalelor din Champions League, dar pana la urma “cormoranii” au intors rezultatul si au obtinut calificarea in finala.

Dupa 0-2 la pauza, Liverpool a marcat de trei ori in partea secunda pe Estadio de la Ceramica, loc unde la final fanii gazdelor i-au aplaudat la scena deschisa pe invingatori.

Jurgen Klopp a vorbit dupa meci de senzatiile traite in returul cu Villarreal.

“Nu construiam nimic si nu am jucat in spatiile potrivite. Aruncam mingi lungi si ne fortam jocul.

“La pauza le-am spus baietilor ca trebuie sa fim mai puternici, sa ne miscam mai inteligent. Nu ne miscam suficient, nu ne gaseam mijlocasii, iar cei trei atacanti ai nostri au fost opriti. Trebuia sa rezolvam toate acestea”, a declarat Jurgen Klopp.

Managerul german care si-a prelungit recent contractul cu Liverpool spune ca a trait aceasta calificare in finala ca si cum ar fi fost prima.

“Aceasta finala am impresia ca este prima. Intotdeauna este ceva special. Mare respect pentru Villarreal. Este incredibil ce se face aici”, a mai adaugat Klopp.

Finala Champions League va avea loc pe Stade de France din Paris, pe 28 mai.

A doua finalista se decide, miercuri seara, intre Real Madrid si Manchester City (3-4).

Pentru Liverpool va fi a 10-a prezenta in finala Champions League. Pana acum echipa engleza a castigat de sase ori trofeul, ultima oara in 2019.



Cum a schimbat Klopp la pauza jocul lui Liverpool in returul cu Villarreal