Champions League

Cu cine si unde suntem in cupele europene. Multe au fost, putine au ramas

Romania a avut cinci echipe in cupele europene si a ramas doar cu doua in urnele UEFA ale tragerilor la sorti de vineri.

Steaua si Viitorul au ramas in Europa, Dinamo, Craiova si Astra au iesit in turul 3 preliminar al Euopa League

Steaua va intra vineri in tragerea la sorti pentru playofful Ligii Campionilor.  Va fi in continuare in urna necapilor de serie pe Ruta Ligii si va sta la mana sortilor pentru a intalni o adversara cat mai abordabila.

Misiunea nu va fi una usoara indiferent de numele scos din urna de la Nyon, vineri la 13:00, fie ca vorbim de FC Sevilla, Liverpool, Sporting Lisabona, Napoli sau CSKA Moscova. Chiar daca va fi eliminata in playoff, FCSB are asigurat locul in grupele Europa League.

Cu cine va cadea Steaua la tragerea la sorti?

Viitorul Constanta a cazut din Liga Campionilor in Europa League, acolo unde isi va afla vineri adversara din playoff. Elevii lui Hagi vor trebui sa treaca de playoff, daca vor sa continue in competitiile europene, mai precis in grupele Europa League.

Dinamo a fost eliminata in turul 3 preliminar al Ligii Europa de Athletic Bilbao, cu scorul general de 4-1. O basca prea mare pentru romani.

Craiova s-a inclinat in aceeasi faza in fata lui AC Milan, cu scorul general de 3-0. Oltenii n-au avut nicio sansa pe San Siro.

In fine, Astra a facut o figura lamentabila cu necunoscuti de la Oleksandria, eliminata cu scorul general de 1-0.Cu cine si unde suntem in cupele europene. Multe au fost, putine au ramas