Champions League

Cristiano Ronaldo revine in Spania pentru duelul cu Valencia. Marcheaza din nou?

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

La cateva zile dupa ce a marcat primele sale goluri in tricoul lui Juventus, atacantul portughez Cristiano Ronaldo revine in Spania, tara unde a cunoscut gloria la Real Madrid.

Valencia si Juventus se intalnesc pentru prima data intr-o competitie organizata de UEFA, asa ca nu avem nicio referinta istorica despre duelurile directe.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Valencia - Juventus

“Liliecii” revin in Champions League dupa doua sezoane de absenta, in timp ce Juventus joaca primul meci dupa eliminarea suferita in fata lui Real Madrid sezonul precedent in faza sferturilor de finala.

Statistica e de partea torinezilor, acesta impunandu-se in ultimele trei meciuri europene disputate pe teren strain.

Forma

Juventus are parte de un start lansat in Serie A, cu patru victorii obtinute in tot atatea meciuri disputate. Doar intr-un singur meci din cele patru Juventus n-a primit gol, iar in toate partidele campioana Italiei a marcat cel putin de doua ori.

Valencia n-a castigat inca niciun meci in noul sezon de La Liga, obtinand trei remize in cele patru meciuri disputate. Pe teren propriu a remizat cu Atletico (1-1) si cu Betis (0-0).

Aflata la doar a doua campanie in grupe din ultimele sase sezoane, Valencia are o buna reputatie la nivelul Ligii Campionilor, disputand doua finale in istorie (2000 si 2001).

Ultima oara cand a intalnit o echipa din Italia, pe Genoa in grupele Europa League din sezonul 2009/2010, Valencia s-a impus cu 3-2 acasa si 2-1 in deplasare.

Ronaldo

Juventus si-a marit sansele la castigarea Ligii Campionilor prin aducerea lui Cristiano Ronaldo. Doar doua trofee a obtinut Juventus, in 1985 si 1996, avand sapte finale pierdute, inclusiv ultimele cinci disputate (record).

Cristiano Ronaldo a marcat 15 goluri in 18 meciuri contra celor de la Valencia. O va face din nou miercuri seara. La BAUMBET pentru un gol inscris de Ronaldo cota oferita este una de neratat (2.05).

Echipele probabile

Valencia: Neto; Piccini, Diakhaby, Gabriel, Gayà; Soler, Parejo, Wass, Guedes; Rodrigo, Batshuayi;

Juventus: Szczesny; João Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanić, Matuidi; Bernardeschi, Mandžukić, Ronaldo



Cristiano Ronaldo revine in Spania pentru duelul cu Valencia. Marcheaza din nou?