Champions League

Cristiano Ronaldo in lacrimi la revenirea in Spania. Scandal cat casa la Valencia - Juventus

Sursă foto: twitter.com

Debut ratat pentru Cristiano Ronaldo in tricoul celor de la Juventus Torino in Champions League.

Atacantul portughez adus in vara pentru 100 milioane de la Real Madrid a fost eliminat cu rosu direct in minutul 30 al meciului de pe Mestalla.

Ronaldo a fost trimis la cabine dupa ce l-a lovit pe Murillo in careul advers la un duel fara balon.

Faza se desfasura in stanga, iar centralul Felix Brych era cu spatele in acel moment, insa la semnalizarea arbitrului asistent Ronaldo a fost trimis afara.

Jucatorul lusitan a izbucnit in lacrimi nevenindu-i sa creada ca este eliminat si cu greu a parasit terenul fiind preluat la margine de fostul international ceh Pavel Nedved.

Ronaldo va rata astfel cel putin o partida, daca nu va primi o penalizare mai drastica de trei runde, caz in care ar rata dubla confruntarea cu Manchester United.

Este prima eliminare suferita de Ronaldo in 154 de meciuri in Liga Campionilor.

Juventus s-a impus, cu 2-0, prin doua goluri marcate din penalty de Pjanic. Valencia a ratat o lovitura de la 11 metri in prelungiri prin Parejo.

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucator care marcheaza cel putin 50 de goluri in Liga Campionilor si este eliminat intr-o partida.

In alta ordine idei, Manchester United a castigat in deplasare cu Young Boys Berna, cu 3-0, prin golurile marcate de Pogba (2) si Martial.



Cristiano Ronaldo in lacrimi la revenirea in Spania. Scandal cat casa la Valencia - Juventus