Champions League

Cristiano Ronaldo este refacut si va juca din primul minut in returul cu Manchester City: "Stiam ca voi ajunge un jucator de top"

Atacantul portughez este apt suta la suta din punct de vedere fizic si va intra pe teren din primul minut in returul semifinalei cu Manchester City din Liga Campionilor.

Antrenorul Zinedine Zidane insista ca Ronaldo nu mai are nicio problema de sanatate si ca nu exista riscul unei reaccidentari daca va juca miercuri seara.

“Este in regula. S-a recuparat si este la suta la suta. A lucrat din greu la antrenamente si va fi pe teren. Suntem o alta echipa cand joaca el si este in deplinatatea fortelor sale”, a declarat Zidane.

Ronaldo nu a jucat in meciul tur de la Manchester, cand cele doua echipe au remizat, scor 0-0, cu Real Madrid ratand cele mai mari ocazii in minutele de final.

Zece meciuri a disputat Ronaldo pentru Real Madrid in actualul sezon de Liga Campionilor, acumuland 899 de minute pe teren. Portughezul a marcat 16 goluri si a oferit alte patru pase decisive.

“Dintotdeauna am simtit ca sunt un jucator special, inca de pe vremea cand evoluam pentru Sporting. Stiam ca mai devreme sau mai tarziu voi ajunge un fotbalist de top. Nu m-am gandit insa ca se va intampla atat de repede, dar am fost tot timpul pregatit pentru ca, asa cum am mai spus-o, talentul era acolo”, a spus Ronaldo pentru site-ul UEFA.

In alta ordine de idei, Real Madrid va fi lipsita de aportul atacantului francez Karim Benzema.



Cristiano Ronaldo este refacut si va juca din primul minut in returul cu Manchester City: "Stiam ca voi ajunge un jucator de top"