Champions League

Cristiano Ronaldo, decisiv pentru Real Madrid la Dortmund

Sursă foto: twitter.com/realmadriden

Campioana Real Madrid s-a impus, marti seara, in dificila deplasare de la Dortmund, scor 3-1, doua dintre goluri fiind marcate de Cristiano Ronaldo.

Un rezultat prin care detinatoarea trofeului ajunge la sase puncte in clasament, la egalitate cu Tottenham, echipa care s-a impus in deplasare cu APOEL Nicosia, scor 3-0.

Prima ocazie a meciului a apartinut celor de la Real Madrid in minutul 9 la patrunderea pe contraatac a lui Carvajal. Acesta a preferat sutul pe coltul scurt in detrimentul unei pase in fata portii.

Faza trasa la indigo doua minute mai tarziu cu Ronaldo in locul lui Carvajal. Septarul madrilen s-a dovedit altruist si a pasat in fata portii pentru aparitia lui Bale. Minge scoasa in extremis in corner de Sokratis.

Ocazie mare pentru Borussia Dortmund de asemenea pe contraatac in minutul 14 la mingea reluata spre poarta de Phillipp. Mingea a fost respinsa cu mana de pe linia portii de Sergio Ramos, insa niciunul dintre arbitri n-a vazut hentul.

Deschidere de scor in minutul 18 la centrarea lui Carvajal in careu pentru reluarea din prima a lui Bale. Un sut impecabil sub bara din partea atacantului galez.

Sansa de 2-0 pentru Real Madrid la ultima faza a reprizei dupa un corner. Sergio Ramos s-a inaltat si a reluat cu capul pe langa poarta.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie ratata de Borussia Dortmund prin Yarmolenko. Reluare cu capul a ucraineanului respinsa in extremis din fata portii de Varane.

Ocazia celor de la Borussia s-a razbunat si Real s-a distantat pe tabela in minutul 49 prin reusita lui Cristiano Ronaldo. O reluare simpla din fata portii la centrarea lui Bale din stanga.

Borussia a reactionat dupa cinci minute si a redus din diferenta prin Aubameyang cu o reluare din fata portii, un gol care a relansat partida.

Cristiano Ronaldo scapa pe contraatac in minutul 79 si inscrie pentru 1-3 cu un sut puternic din unghi. O executie pe coltul scurt fara nicio sansa pentru Burki.



Cristiano Ronaldo, decisiv pentru Real Madrid la Dortmund