Champions League

Chiriches integralist la Napoli in victoria cu Shatior

Sursă foto: twitter.com/en_sscnapoli

Internationalul Vlad Chiriches a bifat toate minutele intalnirii Napoli – Sahtior Donetk din Grupa F a Ligii Campionilor, meci castigat de liderul la zi din Serie A, cu 3-0.

Un rezultat conturat in a doua repriza prin golurile marcate de Insigne (56), Zielinski (81) si Mertens (83).

Micutul Insigne a deblocat tabela dupa pauza cu un sut superb din afara careului la capatul unei actiuni personale de toata frumusetea.

Genul de faza care a lipsit Italiei in returul barajului cu Suedia pentru calificarea la Cupa Mondiala, iar Gian Piero Ventura a platit cu scaunul nesabuinta de a-l uita pe Insigne pe banca de rezerve dintr-o ambitie de neinteles.

Polonezul Zielinski a majorat avantajul lui Napoli din serviciul excelent al lui Mertens, jucator care dupa doar doua minute indeplinea o simpla formalitate cu capul de langa bara a doua.

Chiriches a primit un cartonas galben in minutul 77.

Manchester City s-a impus greu in fata lui Feyenoord in cealalta partida a grupei, cu 1-0, rezultat conturat in minutul 88 la o faza creata de Gundogan si finalizata de Sterling.

In ultima etapa Napoli este obligata sa castige la Rotterdam si Manchester City sa se impuna in deplasare cu Sahtior pentru ca echipa lui Chiriches sa prinda optimile de finala.



Chiriches integralist la Napoli in victoria cu Shatior