Champions League

Chipciu si Stanciu, mari ratari la Munchen

Sursă foto: twitter.com/rscanderlecht

Internationalii romani Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu au fost titulari la Anderlecht Bruxelles, marti seara, in partida cu Bayern Munchen din prima etapa a Champions League.

Folosit pe postul de fundas dreapta intr-un sistem ultra defensiv 5-4-1, Chipciu a ratat cea mai mare ocazie a celor de la Anderlecht in minutul 50, cand a nimerit stalpul din stang al portii aparate de Neuer cu un sut din interiorul careului.

Ar fi fost golul prin care Anderlecht restabilea egalitatea, dupa ce Lewandowski deschisese scorul in debutul meciului dintr-o lovitura de la 11 metri.

Imediat dupa pauza, cu putin inainte de ratarea lui Chipciu, celalalt roman de pe teren, Stanciu, a avut si el sansa golului, insa a lovit mingea gresit din alunecare si balonul s-a dus in afara terenului.

Stanciu a parasit terenul in minutul 58, dupa ce sase minute mai devreme primise cartonasul galben pentru un fault la Ribery in marginea careului.

In cele din urma Bayern Munchen a castigat fara emotii, cu un jucator in plus pe teren inca de la faza penalty-ului din debutul meciului, bavarezii impunandu-se, cu 3-0.

Thiago Alcantara si Kimmich au marcat celelalte goluri.

PSG, spectacol in Scotia

In cealalta partida a grupei, PSG a maturat-o in deplasare pe Celtic Glasgow, cu 5-0. Neymar, Mbappe, Cavani de doua ori si autogolul lui Lustig si-au trecut numele pe lista marcatorilor.



Chipciu si Stanciu, mari ratari la Munchen