Champions League

Chelsea isi complica existenta in Grupa G, Sporting intra in carti pentru optimi

Chelsea Londra nu a reusit sa invinga in deplasarea de la Maribor, 1-1, complicandu-si situatia in Grupa G a Ligii Campionilor. In celalalt meci al grupei, Sporting a castigat spectaculos, pe teren propriu, scor 4-2, impotriva nemtilor de la Schalke.

Singura ocazie din prima repriza a "albastrilor" a fost ratata de Kurt Zouma, incapabil sa reia in plasa, cu capul, o minge asezata in apropierea careului mic.

Maribor a raspuns pana la pauza, dupa ce Sintayehu Sallalich a luat la tinta unul din fundasii formatiei oaspete, din pozitie favorabila de a marca.

La cinci minute dupa reluarea jocului, Agim Ibraimi a deschis scorul pentru sloveni cu o torpila din marginea careului.

Echipa lui Mourinho a restabilit egalitatea, cu un sfert de ora inainte de final, la capatul unei faze fixe. Matic a punctat pentru liderul din Premier League.

In minutul 85, belgianul Eden Hazard a avut in varful bocancului reusita de 1-2, insa a trimis pe centrul portii de la punctul cu var, insuficient pentru a-l pacali pe Jasmin Handanovic.


Sporting Lisabona - Schalke 4-2

Slimani a deschis scorul pentru formatiei oaspete printr-o reluare nefericita cu capul din interiorul careului (17).

Zece minute mai tarziu, Sarr a egalat din pasa lui Adrien Silva.

Portughezii au intors scorul, in minutul 52, prin sutul precis al lui Jefferson Nascimento.

Nani a dublat avantajul gazdelor din pasa lui Andre Carillo, pentru ca Dennis Aogo, cu doua minute inainte de final, sa asigure suspansul de care avea nevoie aceasta partida.

In primul minut de prelungire, Schalke a fost prinsa pe contraatac, Islam Slimani inscriind de aceasta data in poarta care trebuia pentru 4-2.



Chelsea isi complica existenta in Grupa G, Sporting intra in carti pentru optimi