Champions League

Chelsea castiga pe Arena Nationala cu o super executie

Sursă foto: twitter.com/chelseafc

Golul marcat de Olivier Giroud a facut diferenta intre Atletico Madrid si Chelsea, marti seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in prima mansa a optimilor Champions League.

O reusita validata de Felix Brich dupa interventia arbitrajului video. Acesta dupa ce dupa pozitia in teren Giroud se afla in spatele fundasilor adversi, deci in pozitie evidenta de offside.

La reluari s-a dovedit insa ca mingea a ajuns la atacantul francez de la un jucator advers si astfel executia spectaculoasa a lui Giroud din minutul 68 a fost perfect regulamentara.

Thomas Tuchel devine al treilea manager din istoria lui Chelsea care castiga in Champions League la debutul pentru gruparea londonezi.

Roberto Di Matteo si Guus Hiddink sunt ceilalti doi tehnicieni care au castigat primul lor meci in Champions League pentru “albastri”.

Pentru Atletico Madrid este primul meci pierdut pe teren propriu cu Diego Simeone pe banca in faza eliminatorie a Champions League.

Giroud este doar al treilea jucator care marcheaza impotriva lui Atletico Madrid, in deplasare, in cele 14 meciuri din faza eliminatori cu Simeone pe banca. Kaka in 2014 si Isco in 2017 sunt ceilalti doi.

De la galezul Ryan Giggs in aprilie 2011 pe cand avea 37 ani intr-un meci Manchester United-Schalke, Giroud este cel mai varstnic marcator pentru o echipa engleza in faza eliminatorie a Champions League.



Chelsea castiga pe Arena Nationala cu o super executie