Champions League

Chelsea – Atletico pentru un loc in sferturile Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/ChelseaFC/

Golul spectaculos marcat de Olivier Giroud pe Arena Nationala din Bucuresti in meciul tur inclina balanta in favoarea celor de la Chelsea inaintea returului cu Atletico Madrid.

Pariati aici pe Chelsea-Atletico

O formatie intr-o scadere vizibila de forma dupa ultimele rezultate si care inca se mentine pe primul loc in clasamentul din La Liga.

“Ma astept la un meci asemanator cu cel de la Bucuresti. Noi am facut un meci bun acolo si vrem sa repetam figura si pe teren propriu. Stim cat de greu este sa invingi pe Atletico, dar face din planul nostru sa reusim”, a declarat Thomas Tuchel, managerul lui Chelsea.

Fata de meciul tur la Atletico au revenit trei piese importante, Trippier, Carrasco si Jimenez.

Pentru Diego “Cholo” Simeone obiectivul declarat este unul cat se poate de clar: “sa castigam”.

“Nu stiu cum vor aborda ei meciul, dar stiu ce trebuie sa facem noi pentru a obtine rezultatul dorit. Poti castiga un meci in minutul 84 sau o poti face inca din primele zece minute”, a declarat Simeone inaintea infruntarii de pe Stamford Bridge.

Chelsea are o alta fata dupa preluarea echipei de catre Tuchel, iar Simeone recunoaste ca londonezii nu au aratat pana acum nicio slabiciune cu managerul german pe banca.

Londonezii n-au primit gol in 10 din cele 12 meciuri cu Tuchel la carma, dar la ultima aparitie in Premier League au remizat 0-0 cu Leeds United.

Remiza alba a facut si Atletico in deplasare cu Getafe inaintea plecarii spre Londra.

Echipele probabile

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rüdiger; James, Kanté, Kovačić, Alonso; Hudson-Odoi, Giroud, Werner.

Atlético: Oblak; Trippier, Savić, Felipe, Hermoso, Carrasco; Llorente, Koke, Lemar; Correa, Suárez.



Chelsea – Atletico pentru un loc in sferturile Champions League