Champions League

CFR Cluj la un pas de asigurarea prezentei in grupele Conference League

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Desi evolueaza in preliminariiile Champions League, CFR Cluj si-ar asigura cel putin prezenta in grupele Conference League daca trece de Lincoln din Gibraltar.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
CFR Cluj - 1.15 | Egal - 8.20 | Lincoln - 20.00

O nuca tare pentru campioana Romaniei in meciul tur, cand CFR Cluj a intrat condusa la cabine (0-1), dar a reusit sa intoarca rezultatul in debutul partii secunde prin dubla lui Debeljuh.

“Plecam cu un avantaj de un gol, dar le voi transmite jucatorilor sa uite lucrul asta.

“Ii simt increzatori. Jucatorii stiu ce au de facut”, ne asigura antrenorul Marius Sumudica inaintea returului cu Lincoln.

Sumudica mai spune ca a gasit la CFR Cluj locul propice pentru a face performanta si ca isi doreste sa continue dupa expirarea actualului contract.

“Am atins un nivel financiar incat nu mai e nevoie sa plec in Golf. Vreau sa stau in tara si pentru mine CFR este cel mai propice loc de a face performanta”, spune Sumudica.

Pe langa asigurarea calificarii in grupele Conference League, echipa care depaseste acest tur preliminar isi asigura si o reteta de 3 milioane de euro din partea UEFA.

Invingatoarea va juca in turul 3 preliminar al Champions League cu formatia care se impune in dubla dintre Young Boys Berna (Elvetia) si Slovan Bratislava (Slovacia). In tur a fost 0-0.

De la prima intalnire cu CFR Cluj cei de la Lincoln n-au mai disputat niciun meci, in timp ce campioana Romaniei a castigat in campionat, in deplasare, cu Academica Clinceni, scor 2-1.

Lincoln n-a depasit niciodata turul 2 preliminar din Champions League. Daca ar trece acum, acelasi Sumudica a anuntat ce trebuie sa se intample.

“Daca nu ne calificam dupa victoria cu 2-1, ar trebui sa facem un foc de tabara si sa ne punem fiecare licentele, sa le ardem. Si noi, si jucatorii, sa ne lasam toti. Ar fi o rusine istorica”, a spus Sumudica.

Partida din Gruia va fi arbitrata de o brigada din Israel, cu Yigal Frid la centru.

Echipele probabile

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Ciobotariu, Graovac, Camora - Deac, Rodriguez, Tahiri - Petrila, Omrani, Păun.

Lincoln: Goldwin - Wiserman, Lopes, Chipolina, Serano - Casciaro, Yahaya, Rosa - Walker, Caralerro, Brito.



CFR Cluj la un pas de asigurarea prezentei in grupele Conference League