Champions League

"Cetatenii" iau cu asalt Germania. Avancronica meciului Schalke - Manchester City

Vedeti mai jos cele mai interesante amanunte inaintea confruntarii de miercuri seara dintre Schalke 04 si Manchester City din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor.

Echipa din Gelsenkirchen porneste cu sansa a doua in fata unei formatii care tinteste sa ajunga cat mai departe in cea mai importanta competitie europeana.

Schalke 04 n-a mai depasit faza optimilor in Liga Campionilor de opt ani si o astfel de performanta ar reprezenta o mare surpriza in fata celor de la City mai ales.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Schalke - Manchester City

Fara infrangere de noua meciuri in cupele europene, Schalke se afla in fata celui mai important test al sezonului contra campioanei Angliei, o adevarata masinarie de fotbal si de marcat goluri.

Manchester City a obtinut 12 victorii in ultimele 13 meciuri disputate in toate competitiile, cifre care au darul de a intimida orice adversar.

Cu toate acestea, echipa pregatita de Pep Guardiola a castigat doar trei din ultimele sase meciuri disputate in deplasare, in Liga Campionilor. Un detaliu datator de sperante pentru Schalke.

Schalke nu traverseaza cea mai buna forma in campionatul Germaniei, ocupand un modest loc 14, cu o singura victorie in ultimele cinci meciuri in toate competitiile.

Apararea reprezinta calcaiul lui Ahile pentru gruparea germana, care in ultimele opt meciuri disputate acasa are o medie de 2.25 goluri primit.

Manchester City a pierdut un singur meci din ultimele cinci disputate pe pamant german.

In sezonul 2008/09, City a castigat la Gelsenkirchen cu 2-0 intr-un meci de Cupa UEFA. Au mai existat doua confruntari in semifinalele Cupei Cupelor din 1970: 1-0 pentru Schalke acasa, 5-1 pentru Manchester City in retur.

Echipele probabile

Schalke: Fährmann; Caligiuri, S Sané, Nastasić, Oczipka; McKennie, Bentaleb, Matondo, Uth, Konoplyanka; Burgstaller;

Man. City: Ederson; Walker, Otamendi, Laporte, Danilo; De Bruyne, Fernandinho, Bernardo; Sterling, Agüero, Sané.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Spania, cu Carlos Del Cerro la centru.



"Cetatenii" iau cu asalt Germania. Avancronica meciului Schalke - Manchester City