Champions League

Ce thriller! Real Madrid revine de la 0-3 cu Chelsea si obtine calificarea in semifinale. Benzema din nou decisiv!

Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid/

Real Madrid isi continua cursa spre al 14-lea trofeu din istorie in UEFA Champions League.

Liderul la zi din La Liga a trecut prin mari emotii in returul cu Chelsea de pe teren propriu, meci castigat de londonezi, cu 3-2, dupa 120 de minute.

Real Madrid se impusese in tur, cu 3-1, dar Chelsea a facut un meci mare in returul de pe Santiago Bernabeu, anuland avantajul echipei lui Carlo Ancelotti cu trei goluri pana in minutul 75.

Mount (min.15), Rudiger cu capul (min.51) si Werner (min.75) au marcat golurile campioanei Europei din sezonul trecut.

Intrat pe parcursul jocului in teren, Rodrygo a devenit eroul lui Real Madrid cand a redus din diferenta (min.80) dintr-o centrare a lui Modric.

S-a intrat in prelungiri la 4-4 dupa cele doua manse, iar Benzema a iesit la rampa (min.96) cu o lovitura de cap care a trimis-o pe Real Madrid in semifinale.

Chelsea a fost practic anesteziata dupa golul internationalului francez care devine favorit principal la castigarea Balonului de Aur din acest an.

Pana in acest sezon Benzema avea drept record personal in Champions League referinta de 7 goluri. Acum, doar in ultimele trei meciuri francezul din atacul Realului a marcat de sapte ori!

"Suntem foarte dezamagiti si foarte mandri in acelasi timp deoarece am facut un meci fantastic. Meritam ceea ce am avut, am marcat patru goluri si am avut sanse sa marcam chiar mai multe. Am fost ghinionisti, si astea ne face foarte dezamagiti. Am fost invinsi de calitati individuale in stare pura", a declarat Thomas Tuchel dupa meciul de la Madrid.

Chelsea este prima echipa engleza care marcheaza trei goluri pe Santiago Bernabeu de la Manchester United in 1968.

Caseta tehnica

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Nacho (Lucas Vázquez 88), Alaba, Mendy (Marcelo 78); Modrić, Casemiro (Rodrygo 78), Kroos (Camavinga 73); Valverde, Benzema, Vinícius Júnior (Ceballos 115).

Chelsea: Mendy; James, Thiago Silva, Rüdiger, Alonso; Kanté (Ziyech 100), Loftus-Cheek (Saúl Ñíguez 106), Kovačic (Jorginho 106); Mount, Havertz, Werner (Pulišić 83).



Ce thriller! Real Madrid revine de la 0-3 cu Chelsea si obtine calificarea in semifinale. Benzema din nou decisiv!