Champions League

Ce reluari foloseste VAR-ul? Tottenham s-a calificat dupa un mare hent nesanctionat (VIDEO)

Sursă foto: https://twitter.com/DobleteFutbol/

Tottenham a marcat golul trei in returul cu Manchester City prin spaniolul Fernando Llorente dupa o faza controversata.

Arbitrul turc Cunyet Cakir a oprit jocul pentru a revedea la margine reluarile oficiale si, in cele din urma, a validat reusita londonezilor.

Golul s-a dovedit unul decisiv pentru soarta calificarii, dar ulterior presa engleza a obtinut o reluare dintr-un unghi mult mai bun si care schimba cu totul perspectiva respectivei faze.

Daca pe reluarile oficiale oferite si publicului la TV se vedea ca mingea e atinsa cu soldul, noua reluare din spatele portii celor de la City arata cu totul altceva.

Mingea l-a lovit pe Llorente mai degraba in mana si apoi din sold a ricosat in poarta. Ceea ce inseamna hent, gol incorect marcat si prin urmare o calificare viciata.

Se tot bate moneda pe VAR, meciurile sunt intrerupte minute bune cateodata si vedem cum acest sistem isi tradeaza imperfectiunea. Dar aici pare ca nu e vorba doar de atat, din moment ce arbitrii din cabina VAR ar trebui sa aiba acces la toate reluarile posibile de la toate camerele.

Atunci cum de le-a scapat tocmai cea mai importanta dintre reluari si care ar fi putut aduce lumina in acest caz?Ce reluari foloseste VAR-ul? Tottenham s-a calificat dupa un mare hent nesanctionat (VIDEO)