Champions League

CALIFICARE! CFR Cluj revine de la 0-2 la general si o elimina pe Astana

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Invinsa cu 1-0 in mansa tur si condusa cu acelasi scor pe teren propriu dupa un start de cosmar, CFR Cluj a aratat ca este cu adevarat o echipa care stie sa joace fotbal si a intors spectaculos rezultatul si soarta calificarii, impunandu-se in final cu 3-1.

CFR Cluj merge asadar in turul 2 preliminar din Liga Campionilor, acolo unde o va intalni pe Maccabi Tel-Aviv, campioana din Israel.

La primul sut pe poarta al celor de la Astana tabela s-a modificat in favoarea campioanei Kazahstanului la reluarea lui Murtazaiev din actiune.

Era minutul 4 al meciului din Gruia si pentru CFR Cluj istoria dublei cu Astana evolua din rau in mai rau.

CFR Cluj a reactionat insa rapid si a egalat dupa doar sase minute prin lovitura de cap a lui Omrani din sase metri.

Acelasi Omrani a adus-o pe campioana Romaniei in avantaj in minutul 26 cu o minge deviata in propria poarta de Postnikov, autorul unicului gol din tur.

In partea secunda CFR Cluj s-a aruncat spre poarta adversa si a ratat mari ocazii de gol prin Djokovic si Omrani pana cand francezul a gasit o deviere cu calcaiul de finete in minutul 74 la centrarea lui Susic din partea dreapta.

Golul de 3-1 care a consfintit practic calificarea celor de la CFR Cluj in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

In minutul 43 echipa din Gruia a avut un gol anulat la Vinicius pentru offside, dar acesta nu a mai contat in economia partidei.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Djokovici, Bordeianu, Culio - Deac (Hoban '86), Rondon (Costache '66), Omrani (Pereira '85). Antrenor Dan Petrescu.

Astana: Eric - Rukavina, Postnikov, Simunovici, Beisebekov (Anicici '81)  - Logvinenko - Tomasov (Mubele '62), Maevski, Sigurjonsson (Janga '82), Murtazaiev - Rotariu. Antrenor Roman Grigorciuk.

Cartonaşe galbene: -

Arbitru: Alexander Harkam.



CALIFICARE! CFR Cluj revine de la 0-2 la general si o elimina pe Astana