Champions League

Calcule pentru calificarea CFR-ului in optimile Ligii Campionilor

Cifrele nu sunt complicate pentru ca CFR Cluj sa ajunga în optimile de finala ale Ligii Campionilor, la care mai are sanse.

Înaintea ultimei runde, CFR este deja calificata în primavara Ligii Europa, însa se bate cu Galatasaray pentru locul secund în grupa, care ar trimite-o în optimile Ligii Campionilor.
 
Atât CFR Cluj cât si Galatasaray au 7 puncte, numai ca, la egalitate de puncte, turcii merg în optimi datorita rezultatelor directe mai bune, în speta victoria de la Cluj.
 
Pentru a se califica în optimile Ligii Campionilor, CFR Cluj trebuie sa obtina un rezultat mai bun (ca puncte) decât cel al lui Galatasaray din ultima runda. O victorie pe Old Traffod dublata de un egal sau o înfrângere a Galatei este primul scenariu fericit, al doilea fiind un egal cu Manchester si o înfrângere a turcilor. Orice alt raport de puncte din rezultate va face ca CFR sa încheie pe locul al treilea.
 
Va fi greu, întrucât CFR Cluj se deplaseaza pe Old Trafford pentru a întâlni pe Manchester United, în timp ce Galatasaray va juca pe terenul lui SC Braga, echipa care nu poate urca mai sus de locul patru.



Calcule pentru calificarea CFR-ului in optimile Ligii Campionilor