Champions League

Calcule: Patru locuri disponibile pentru optimile Ligii Campionilor

Inaintea ultimei etape din faza grupelor Ligii Campionilor se stiu deja 12 dintre echipele calificate. Barcelona si Manchester City au obtinut, matematic, calificarea din aceeasi Grupa C in urma meciurilor de miercuri seara.

Echipele calificate pana acum: PSG, Arsenal, Barcelona, Manchester City, Atletico Madrid, Bayern Munchen, AS Monaco, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, Real Madrid, Leicester City si
Juventus Torino.

Cea mai echilibrata grupa in care se joaca ambele locuri pentru optimi este Grupa B, unde Napoli (8 puncte), Benfica (8 puncte) si Besiktas (7 puncte) se lupta pana in ultimul minut.

Aceasta dupa ce Besiktas a revenit fabulos in meciul de miercuri de pe teren propriu de la 0-3 pe teren propriu in fata celor de la Benfica. S-a incheiat 3-3. Benfica-Napoli si Dynamo Kiev-Besiktas sunt meciurile ultimei etape, turcii fiind usor avantajati de program intalnind o echipa pentru care nu mai conteaza decat palmaresul si reteta financiara.

In Grupa H meciul dintre Lyon si Sevilla va fi unul de care pe care pentru locul doi in conditiile in care Juventus si-a asigurat deja calificarea.

O alta necunoscuta este in Grupa G a revelatiei Leicester City, echipa calificata deja de pe prima pozitie, cu 13 puncte. Porto si Copenhaga isi disputa locul secund, in conditiile in care lusitanii intalnesc in ultima etapa vizita campioanei Angliei, iar Copenhaga are meci la Brugge, una dintre cele doua echipe fara punct obtinut in acest sezon al grupelor.



Calcule: Patru locuri disponibile pentru optimile Ligii Campionilor