Champions League

Besiktas continua forma impresionanta in Champions League

Sursă foto: twitter.com/Besiktas

Echipa turca Besiktas Istanbul a revenit de la 0-1 in Principat cu Monaco si s-a impus in final prin dubla lui Cenk Tosun.

Pentru Besiktas este a treia victorie consecutiva in Grupa G si echipa turca poate visa deja la primavara europeana.

Inceputul meciului a fost nefast pentru gruparea din Istanbul, care a avut un gol anulat pentru un offside la limita, iar Pepe a scapat apoi ca prin urechile acului de eliminare la un fault in postura de ultim aparator la Balde.

Falcao a deblocat tabela inaintea pauzei cu al 13-lea sau gol in 12 meciuri pentru Monaco in acest sezon, dar bucuria gazdelor a fost anulata dupa doar patru minute de prima reusita a lui Tosun.

La noua minute dupa pauza acelasi Tosun marca pentru 1-2 si astfel Besiktas a provocat a doua infrangere la rand pentru Monaco pe teren propriu in Champions League.

Semifinalista la editia precedenta, cand s-a numarat printre revelatiile competitiei, Monaco are acum un singur punct dupa trei meciuri.

Leipzig a furnizat surpriza serii impunandu-se pe teren propriu in fata lui Porto, cu 3-2. Toate cele cinci goluri au fost marcat intr-o prima repriza frenetica.

Pentru Leipzig, o debutanta, este prima victorie in Champions League.



Besiktas continua forma impresionanta in Champions League