Champions League

Bayern Munchen castiga in stilul tiki-taka impus de Guardiola

Campioana Europei Bayern Munchen incepe sa semene tot mai mult cu Barcelona din perioada cand formatia catalana era antrenata de Pep Guardiola.

Mana tehnicianului spaniol incepe sa se vada la formatia bavareza si Bayern isi copleseste adversarul cu un joc de pase sufocant.

Ultimele victime au fost cehii de la Victoria Plzen, echipa care a plecat cu cinci goluri de pe Fussball Arena, intr-un meci in care Frank Ribery a demonstrat din nou ca face figura de pretendent serios la castigarea Balonului de Aur din acest an.

Internationalul francez a deschis scorul din penalty si tot el a majorat avantajul gazdelor la 3-0 cu o executie superba. Ribery a preluat in marginea careului, dupa care a intors doi adversari din dribling, pentru ca in final sa trimita o scartita peste portarul advers Kozacik iesit in intampinare.

Intre cele doua reusite ale lui Ribery pe lista marcatorilor si-a trecut numele si Alaba cu executie la coltul scurt din interiorul careului dupa o patrundere personala.

Mario Goetze a iesit la rampa in partea secunda cu o pasa de gol pentru reusita de 4-0 a lui Schweinsteiger, pentru ca in prelungiri jucatorul adus de la rivala Borussia Dortmund sa inchida tabela cu un sut sub transversala.



Bayern Munchen castiga in stilul tiki-taka impus de Guardiola