Champions League

Bayern – Lazio, un meci in care se pune doar problema scorului. Brigada din Romania la Munchen

Sursă foto: twitter.com/fcbayern

Dupa victoria cu 4-1 obtinuta pe Olimpico echipa germana este aproape calificata in sferturile Champions League.

Pariati aici pe Bayern - Lazio

E putin probabil ca Lazio va reusi sa castige la patru goluri diferenta la Munchen pe un teren unde adversarii lui Bayern se gandesc de regula sa limiteze proportiile scorului.

Bayern si-a consolidat intre timp primul loc in Bundesliga dupa ce a invins in deplasare cu Werder Bremen, cu 3-1, iar rivala directa Leipzig a pierdut puncte.

Lazio ocupa locul 7 in Serie A si in ultimul meci dinaintea deplasarii la Munchen a castigat pe teren propriu cu Crotone, scor 3-2.

“Am aratat forta in Champions League si in campionat. Ne dorim sa continuam de aceeasi maniera. Vrem sa castigam acest meci”, este mesajul lui Hans Flick, antrenorul lui Bayern.

“Este prima noastra prezenta in optimi dupa doua decenii si vrem sa jucam mai des astfel de meciuri. Misiunea noastra in Champions League a fost una de succes si obiectivul a fost indeplinit, calificarea in faza eliminatorie”, a spus si Simone Inzaghi, tehnicianul lui Lazio.

Astfel, ne putem astepta la un meci deschis intre o masinarie de fotbal si o formatie care nu mai are nimic de pierdut si va iesi la joc pentru a parasi competitia cu fruntea sus.

Echipele probabile

Bayern: Neuer; Pavard, Süle, Alaba, Davies; Roca, Goretzka; Sané, Müller, Gnabry; Lewandowski.

Lazio: Reina; Patric, Acerbi, Radu; Marušic, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulić; Correa, Immobile.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Romania, cu Istvan Kovacs la centru, asistat la cele doua margini de Vasile Marinescu si Ovidiu Artene.



Bayern – Lazio, un meci in care se pune doar problema scorului. Brigada din Romania la Munchen